Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέα εταιρία κολοσσός δημιουργείται χώρο του yachting

Νέα εταιρία κολοσσός δημιουργείται χώρο του yachting

Αλλάζουν οι ισορροπίες και στον χώρο του yachting μετά από την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών Vernicos Yachts και Nouvelles Frontieres που ως σκοπό έχει τη δημιουργία της […]

Αλλάζουν οι ισορροπίες και στον χώρο του yachting μετά από την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών Vernicos<.> Yachts και<...> Nouvelles Frontieres που ως σκοπό έχει τη δημιουργία της μεγαλύτερης εταιρίας yachting στον κόσμο.
Η Nouvelles Frontieres είναι ο μεγαλύτερος tour operator της Γαλλίας, με 2.721.147 πελάτες και 500 δισ. δραχμές τζίρο. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης με παρουσία και γνώσεις στο χώρο του yachting. Η VPM, θυγατρική εταιρία της Nouvelles Frontieres, έχει 15 βάσεις σε όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένης της Καραϊβικής, της Μεσογείου, της Πολυνησίας, των Σεϋχέλλων και της Μαδαγασκάρης και είναι ήδη από τις μεγαλύτερες εταιρίες yachting στον κόσμο.
Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία κοινής εταιρίας, με βασικούς εταίρους τη Nouvelles Frontieres και Vernicos Yachts, η οποία θα απορροφήσει τη VPM.
Ήδη, στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, κατατέθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1999 κοινή πρόταση ενδιαφέροντος-εξαγοράς της Stardust, της μεγαλύτερης εταιρίας yachting στη Γαλλία και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.
Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει για τη Vernicos Yachts, εκτός των άλλων, το προνόμιο της αποκλειστικής εκμετάλλευσης των σκαφών της στις ελληνικές θάλασσες, πανίσχυρο διεθνές marketing και επέκταση και ισχυροποίηση της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
Η 'Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή Α.Ε.' είναι η πρώτη παγκοσμίως στον κλάδο της που εισήχθη στο χρηματιστήριο και που έχει πιστοποιηθεί με το ISO 9001. Δραστηριοποιείται στις πωλήσεις, ενοικιάσεις, χρηματοδοτήσεις, ασφαλίσεις και διαχείριση σκαφών. Συμμετέχει στην εταιρία 'Δήλος Μαρίνες Α.Ε.' που κατασκευάζει δύο μαρίνες, στο Πόρτο Ράφτη Αττικής και τη Σκιάθο.
Έχει αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 5,35 δισ. δραχμές. Έχει καταθέσει αίτηση έγκρισης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την επενδυτική εταιρία Verinvest A.E.E.X., στην οποία συμμετέχει η Aspis Bank και τη διαχείριση της την έχει αναλάβει η Marfin Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Η 'Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή Α.Ε.' προσδοκά για το 1999 αύξηση της κερδοφορίας της τουλάχιστον κατά 70% σε σχέση με το 1998, με συνολικά κέρδη μετά από φόρους, που θα ξεπερνούν τα 500.000.000 δραχμές. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ενδείξεις ανάλογη αύξηση αναμένεται και για το 2000.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024