Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Aνοιξε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Αύγουστος 2004, 00:00

Από την προηγούμενη Δευτέρα, λειτουργεί το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, στην είσοδο της πόλης<...>

του Βόλου, ακριβώς απέναντι από το Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Εισερχόμενος ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για κενά δωμάτια σε ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου, να μάθει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή, για τα δρομολόγια των πλοίων, των τρένων και των λεωφορείων και να προμηθευτεί έντυπο πληροφοριακό υλικό απ` όλους τους Δήμους της Μαγνησίας. Στο χώρο του Κέντρου λειτουργούν Η/Υ μέσω των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν πληροφορίες για άλλες περιοχές εκτός του Νομού Μαγνησίας, ενώ μέσω ειδικού λογισμικού μπορούν να πάρουν πληροφορίες οπτικοακουστικού υλικού και βίντεο για το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Οι εσωτερικοί χώροι του Κέντρου διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται εκθετήριο παραδοσιακών τοπικών προϊόντων εκθεσιακός χώρος με 8 προθήκες για έντυπα της περιοχής ανά θεματική ενότητα και συγκεκριμένα: δύο για την πόλη του Βόλου, μια για τον πολιτισμό, μια για την προσπάθεια ανακατασκευής της Αργούς, μια για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, μια για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, μια για το Πήλιο και μια για την πόλη του Βόλου ως Ολυμπιακή πόλη.

Στο κέντρο συστεγάζεται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, παρέχοντας μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ενώ στόχος της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Βόλου είναι η περιοχή γύρω από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης να συγκεντρώσει στο άμεσο μέλλον το σύνολο των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον Τουρισμό ( π.χ. Τουριστική Αστυνομία. Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης - Διασκέδασης κ.ά.).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top