Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Amphitrion παρουσιάζει την Μαλαισία

Ο Amphitrion παρουσιάζει την Μαλαισία

Εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων του ο όμιλος εταιριών Amphitrion επεκτείνοντας την αποκλειστική συνεργασία που έχει με την Malaysian Airlines, την αεροπορική εταιρία της Μαλαισίας. Εχθές το βράδυ […]

Εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων του ο όμιλος εταιριών Amphitrion<.> επεκτείνοντας την αποκλειστική συνεργασία<...> που έχει με την Malaysian Airlines, την αεροπορική εταιρία της Μαλαισίας.
Εχθές το βράδυ ο πρόεδρος του Amphitrion Group κ. Μήτσιου, ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του ομίλου με την Golden Holidays που είναι θυγατρική εταιρία της Malaysian Airlines. Η συνεργασία της Golden Holidays με τον Amphitrion είναι η πρώτη που επιχειρεί ο Μαλαισιανός tour operator σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα τουριστικά πακέτα της Golden Holidays παρουσίασε ο γενικός της διευθυντής, κ. Mohd Yuzer Mohd Yussof, ο οποίος ανέλυσε την άγνωστη πλευρά του προορισμού και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση το θέμα της ασφάλειας, των πολύ χαμηλών τιμών για αγορές, της πολύ καλής ξενοδοχειακή υποδομής και των υπηρεσιών παρατηρώντας ότι τα τουριστικά χαρακτηριστικά της χώρας του αν και λιγότερο γνωστά, είναι σε πολύ καλύτερη ποιότητα και τιμή από άλλους γνωστότερους γειτονικούς τουριστικούς προορισμού.
Όπως ανέφερε ο κ. Μήτσιου, η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει μια πανέμορφη «άγνωστη» χώρα με ποικίλες αντιθέσεις, η οποία συνδυάζει ειδυλλιακά τροπικά θέρετρα, απάτητες ζούγκλες, αλλά και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα δεμένη με την μοναδική κουλτούρα της Άπω Ανατολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024