Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Amphitrion παρουσιάζει την Μαλαισία

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων του ο όμιλος εταιριών Amphitrion<.> επεκτείνοντας την αποκλειστική συνεργασία<...>

που έχει με την Malaysian Airlines, την αεροπορική εταιρία της Μαλαισίας.
Εχθές το βράδυ ο πρόεδρος του Amphitrion Group κ. Μήτσιου, ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του ομίλου με την Golden Holidays που είναι θυγατρική εταιρία της Malaysian Airlines. Η συνεργασία της Golden Holidays με τον Amphitrion είναι η πρώτη που επιχειρεί ο Μαλαισιανός tour operator σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα τουριστικά πακέτα της Golden Holidays παρουσίασε ο γενικός της διευθυντής, κ. Mohd Yuzer Mohd Yussof, ο οποίος ανέλυσε την άγνωστη πλευρά του προορισμού και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση το θέμα της ασφάλειας, των πολύ χαμηλών τιμών για αγορές, της πολύ καλής ξενοδοχειακή υποδομής και των υπηρεσιών παρατηρώντας ότι τα τουριστικά χαρακτηριστικά της χώρας του αν και λιγότερο γνωστά, είναι σε πολύ καλύτερη ποιότητα και τιμή από άλλους γνωστότερους γειτονικούς τουριστικούς προορισμού.
Όπως ανέφερε ο κ. Μήτσιου, η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει μια πανέμορφη «άγνωστη» χώρα με ποικίλες αντιθέσεις, η οποία συνδυάζει ειδυλλιακά τροπικά θέρετρα, απάτητες ζούγκλες, αλλά και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα δεμένη με την μοναδική κουλτούρα της Άπω Ανατολής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top