Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInfo Kiosk από τη Νομαρχία Πειραιά

Info Kiosk από τη Νομαρχία Πειραιά

Μια σημαντική πρωτοβουλία, για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, ανέλαβε η Νομαρχία Πειραιά, με την τοποθέτηση πέντε Info Kiosk στην πλατεία Κοραή και στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Γρηγορίου […]

Μια σημαντική πρωτοβουλία, για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, ανέλαβε η Νομαρχία Πειραιά, με την τοποθέτηση πέντε<...> Info Kiosk στην πλατεία Κοραή και στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Γρηγορίου Λαμπράκη, και στα λιμάνια της Αίγινας, του Πόρου και των Σπετσών.

Ο Νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, τόνισε ότι “η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζει την πολιτική της που έχει ως βάση την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με την τοποθέτηση των info kiosk, δίνεται δυνατότητα σε όλους τους πολίτες για άμεση και δωρεάν πρόσβαση στο internet, γεγονός που θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών μας”.

Οι χρήστες θα μπορούν μέσω της οθόνης αφής, να έχουν άμεση πρόσβαση στην ανανεωμένη σελίδα της Νομαρχίας Πειραιά, που περιλαμβάνει πλήθος πληροφοριών για την Νομαρχία και τις υπηρεσίες της, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό και τη μουσική. Επίσης, μέσω της σελίδας της Νομαρχίας Πειραιά και από τον Τουριστικό Οδηγό, οι χρήστες μπορούν να πάρουν πληροφορίες για όλες τις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές, καθώς και πληροφορίες για την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα κέντρα διασκέδασης, τα χρήσιμα τηλέφωνα κάθε περιοχής, κ.ά., ενώ υπάρχει και πλήρης οδηγός Τουριστικών Πρακτορείων.

Μέσω των info kiosk υπάρχει άμεση και δωρεάν πρόσβαση στο internet, καθώς και σε e-mail για λήψη και αποστολή, ενώ ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους, προστατεύει τον χρήστη από τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, ενσωματωμένες στα info, είναι και οθόνες plasma, όπου στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα μεταδίδουν από την ΕΡΤ τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες από τη Νομαρχία, τα νησιά μας και τους χερσαίους δήμους της περιοχής. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν info kiosk και σε άλλα σημεία των νησιών και των υπόλοιπων δήμων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024