Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Αύγουστος 2004, 00:00

Στο εκατό τοις εκατό φτάνει η πληρότητα των ξενοδοχείων στην πόλη του Βόλου τις τελευταίες ημέρες λόγω των τουριστών που επισκέφθηκαν την πόλη συνδυάζοντας τους αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με επισκέψεις στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής...

Στο εκατό τοις εκατό φτάνει η πληρότητα των ξενοδοχείων στην πόλη του Βόλου τις τελευταίες ημέρες λόγω<...>

των τουριστών που επισκέφθηκαν την πόλη συνδυάζοντας τους αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με επισκέψεις στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με στοιχεία του νεοϊδρυθέντος Κέντρου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, το 60% των επισκεπτών είναι αλλοδαποί τουρίστες και το 40% Έλληνες. Οι ξένοι τουρίστες είναι στην πλειοψηφία τους Γερμανοί, Γάλλοι, Ιάπωνες, Ιταλοί, Βρετανοί και Ολλανδοί.

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Κέντρου Τουριστικής Προβολής είχε η Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Βόλου που κατέβαλε προσπάθειες ώστε το Κέντρο να λειτουργήσει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να εξυπηρετήσει τους τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στο Πανθεσσαλικό Αθλητικό Συγκρότημα, που προέκυψε από την αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και κτιρίων σε μια νέα κατασκευή, δυναμικότητας 22.700 θέσεων, φιλοξενούνται αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου.

Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, ή αλλιώς “Volos Info” παρέχει πληροφόρηση, μέσω έντυπου υλικού και προσωπικής ενημέρωσης, για τις τουριστικές υποδομές στην πόλη του Βόλου και το σύνολο του νομού Μαγνησίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top