Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒελτίωση των έργων υποδομής στην Λέρο

Βελτίωση των έργων υποδομής στην Λέρο

Τα τελευταία χρόνια υλοποιούνται έργα αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών της Λέρου, με σημαντικότερα την ολοκλήρωση σύντομα του συστήματος ύδρευσης και την επικείμενη κατασκευή του αεροδρομίου. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται […]

Τα τελευταία χρόνια υλοποιούνται έργα αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών της Λέρου, με σημαντικότερα την ολοκλήρωση σύντομα του συστήματος ύδρευσης και την επικείμενη κατασκευή του αεροδρομίου. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται με σκοπό να δοθεί στο νησί περισσότερη τουριστική ανάπτυξη όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Λέρου κ. Αντάρτης, σε συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα».
Ο κύριος όγκος των επισκεπτών που δέχεται η Λέρος<.> είναι Έλληνες ενώ από τις αγορές του εξωτερικού υπάρχει ένα «ρεύμα» τουριστών από την Βρετανία, την Ολλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες. Σύμφωνα με τον κ. Ε. Ασβεστά, πρόεδρο της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής, η Λέρος μπορεί να φιλοξενήσει αυτή τη στιγμή έως 3.500 τουρίστες σε ξενοδοχειακά καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, και κάμπινγκ.
Ο τοπικές αρχές σε συνεργασία με τους τουριστικούς επιχειρηματίες καταβάλλουν προσπάθειες προβολής του νησιού μέσω συμμετοχών σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024