Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤρία νέα πλοία αγόρασε η Hellas Flying Dolphins

Τρία νέα πλοία αγόρασε η Hellas Flying Dolphins

Στα πλαίσια της υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος και του εκσυγχρονισμού του στόλου της, η Hellas Flying Dolphins υπέγραψε συμφωνητικά για την Αγορά τριών πλοίων. Τα δύο από τα τρία […]

Στα πλαίσια της υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος και του εκσυγχρονισμού του στόλου<...> της, η Hellas Flying Dolphins υπέγραψε συμφωνητικά για την Αγορά τριών πλοίων.

Τα δύο από τα τρία αυτά πλοία είναι επιβατηγά-οχηματαγωγά τα οποία βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ναυπήγησης στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες θα ενταχθούν στο στόλο της εταιρίας, ενώ το τρίτο είναι φορτηγό-οχηματαγωγό.

Όσον αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά τα νέα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία θα έχουν μήκος 140 μέτρα, υπηρεσιακή ταχύτητα 26 κόμβους, χωρητικότητα 2.100 επιβατών και δυνατότητα μεταφοράς 320 οχημάτων. Θα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα συστήματα ναυσιπλοΐας και ασφαλείας και θα προσφέρουν στον επιβάτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι εργασίες ναυπήγησης του ταχυπλόου Highspeed 5 προχωρούν κανονικά στα ναυπηγεία Austal της Αυστραλίας βάσει του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος ναυπήγησης, το οποίο προβλέπει παράδοση του πλοίου τον Μάιο 2005.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024