Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠροβολή των ελληνικών γηπέδων γκολφ στην Ιαπωνία

Προβολή των ελληνικών γηπέδων γκολφ στην Ιαπωνία

Τετρασέλιδη αρθρογραφία, με τίτλο “Greek Golf Style”, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, περιλαμβάνει το τεύχος 24/31 Αυγούστου, του περιοδικού Weekly Pargolf, το οποίο ήδη κυκλοφόρησε στην…

Τετρασέλιδη αρθρογραφία, με τίτλο “Greek Golf Style”, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, περιλαμβάνει το τεύχος 24/31 Αυγούστου, του περιοδικού<...> Weekly Pargolf, το οποίο ήδη κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.

Η αρθρογραφία αναφέρεται στη συνεργασία της κυβέρνησης, για την ανάπτυξη του αθλήματος, το ενδιαφέρον και τις συνήθειες των Ελλήνων για το golf, το νέο όμορφο golf club της Κρήτης, το μέσα στη φύση & μακριά από το θόρυβο της πόλης golf club της Κέρκυρας και το παραθαλάσσιο golf course & style της Γλυφάδας.

Συνεχίζεται, επίσης, η παρουσίαση της Ελλάδας και της Ολυμπιάδας μας, από τον τηλεοπτικό τύπο της Ιαπωνίας, συνεργασίας ΕΟΤ και Αθήνας 2004.

Το TBS, παράλληλα με τις ειδήσεις των Ολυμπιακών μας Αγώνων, παρουσίασε, το Μαραθώνα, τον αρχαιολογικό χώρο Ολυμπίας, το Λόφο Φιλοπάππου και την Ακρόπολη Αθηνών, το Mainichi Broadcasting System, Inc, MBS, στο πρόγραμμα Chichimpuipui, αναφέρεται στην ατμόσφαιρα και ζωή της Αθήνας, ενώ το κανάλι, Fuji Television Network στο πρόγραμμα Mezamasi Doyoobi, θα έχει, τέλη Αυγούστου, ειδικό αφιέρωμα μιας ώρας στην Αθήνα & Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος σε εκπομπή, συνέντευξη του Γραφείου ΕΟΤ, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, Yamanashi Hoso Radio, παρουσίασε τον τουρισμό μας, την Ελληνική γαστρονομία, το shopping και τη ζωντανή ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024