Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Qatar Airways εγκαινίασε νέα δρομολόγια προς Τουρκία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Αύγουστος 2004, 00:00

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί πλέον το νέο προορισμό των πτήσεων της Qatar Airways, συνεχίζοντας έτσι<...>

την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της.
Μετά την προσγείωση της πτήσης στην Κωνσταντινούπολη ο Chief Executive Officer της Qatar Airways, Akbar Al Baker, εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη των νέων πτήσεων, δηλώνοντας: “Είμαι ικανοποιημένος που εγκαινιάζουμε τη νέα μας υπηρεσία στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αποτελεί τον 52ο προορισμό στο ολοένα αυξανόμενο δίκτυο μας και είναι πολύ σημαντική τόσο για εμάς όσο και για τους Τούρκους ταξιδιώτες”.

Το νέο δρομολόγιο, το οποίο θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα, θα ενισχύσει όχι μόνο την τουριστική δυναμικότητα της ιστορικής αυτής χώρας αλλά θα αποτελέσει και συνδετικό κρίκο για τουριστικούς και επαγγελματικούς προορισμούς, όπως δήλωσε ο κ. Al Baker. Παράλληλα, μέχρι το τέλος της χρονιάς η Qatar Airways αναμένεται να επεκτείνει το δίκτυό της εγκαινιάζοντας τις νέες πτήσεις της στην Καμπούλ, τη Μελβούρνη και το Γιοχάνεσμπουργκ. Έτσι, μέχρι τις αρχές του 2005, η εταιρία θα πετά σε 60 προορισμούς, ενώ μέχρι το τέλος της ίδιας χρονιάς ο αριθμός των προορισμών θα ξεπεράσει τους 70.
Νωρίτερα, η Qatar Airways εγκαινίασε το νέο της δρομολόγιο προς Τεχεράνη. Να σημειώσουμε ότι η εταιρία για πρώτη φορά συνδέει το Ιράν με το Κατάρ προσθέτοντας την Τεχεράνη ως 50ο προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυό της. Τέλος, στο δίκτυο της Qatar Airways προστέθηκε πρόσφατα ακόμη ένας ευρωπαϊκός προορισμός, αυτός της Ζυρίχης ο οποίος αποτελεί και το πρώτο δρομολόγιο της εταιρίας στην Ελβετία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top