Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Qatar Airways εγκαινίασε νέα δρομολόγια προς Τουρκία

Η Qatar Airways εγκαινίασε νέα δρομολόγια προς Τουρκία

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί πλέον το νέο προορισμό των πτήσεων της Qatar Airways, συνεχίζοντας έτσι την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της. Μετά την προσγείωση της πτήσης στην Κωνσταντινούπολη ο Chief Executive […]

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί πλέον το νέο προορισμό των πτήσεων της Qatar Airways, συνεχίζοντας έτσι<...> την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της.

Μετά την προσγείωση της πτήσης στην Κωνσταντινούπολη ο Chief Executive Officer της Qatar Airways, Akbar Al Baker, εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη των νέων πτήσεων, δηλώνοντας: “Είμαι ικανοποιημένος που εγκαινιάζουμε τη νέα μας υπηρεσία στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αποτελεί τον 52ο προορισμό στο ολοένα αυξανόμενο δίκτυο μας και είναι πολύ σημαντική τόσο για εμάς όσο και για τους Τούρκους ταξιδιώτες”.

Το νέο δρομολόγιο, το οποίο θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα, θα ενισχύσει όχι μόνο την τουριστική δυναμικότητα της ιστορικής αυτής χώρας αλλά θα αποτελέσει και συνδετικό κρίκο για τουριστικούς και επαγγελματικούς προορισμούς, όπως δήλωσε ο κ. Al Baker. Παράλληλα, μέχρι το τέλος της χρονιάς η Qatar Airways αναμένεται να επεκτείνει το δίκτυό της εγκαινιάζοντας τις νέες πτήσεις της στην Καμπούλ, τη Μελβούρνη και το Γιοχάνεσμπουργκ. Έτσι, μέχρι τις αρχές του 2005, η εταιρία θα πετά σε 60 προορισμούς, ενώ μέχρι το τέλος της ίδιας χρονιάς ο αριθμός των προορισμών θα ξεπεράσει τους 70.

Νωρίτερα, η Qatar Airways εγκαινίασε το νέο της δρομολόγιο προς Τεχεράνη. Να σημειώσουμε ότι η εταιρία για πρώτη φορά συνδέει το Ιράν με το Κατάρ προσθέτοντας την Τεχεράνη ως 50ο προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυό της. Τέλος, στο δίκτυο της Qatar Airways προστέθηκε πρόσφατα ακόμη ένας ευρωπαϊκός προορισμός, αυτός της Ζυρίχης ο οποίος αποτελεί και το πρώτο δρομολόγιο της εταιρίας στην Ελβετία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024