Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακυρώσεις και αναστάτωση στο Heathrow

British Airways: Συγγνώμη για τις ακυρώσεις των πτήσεων!

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 August 2004, 00:00

Η αεροπορική εταιρία British Airways ανακοίνωσε δημόσια τη λύπη της και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της δημοσίως για τα προβλήματα, που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο Heathrow...

Η αεροπορική εταιρία British Airways ανακοίνωσε δημόσια τη λύπη της και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της δημοσίως<...>

για τα προβλήματα, που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο Heathrow.

Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν συνολικά 31 πτήσεις μικρής διάρκειας την Τρίτη και 50 την Δευτέρα. Επί του θέματος ο Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης των επιβατών κ. Mike Street δήλωσε ότι «είμαι ιδιαίτερα λυπημένος για το γεγονός ότι πολλοί πελάτες μας αναγκάστηκαν να υποστούν τις καθυστερήσεις ή ακόμα και τις ακυρώσεις των πτήσεων μας, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τόσο ξαφνικά τα σχέδια τους».

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι «δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να βελτιώσουμε τα πράγματα προς το καλύτερο για τους πελάτες μας, γι ΄αυτό μοναδικός σκοπός είναι να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό μας, όσο πιο γρήγορα μπορούμε»

Από την πλευρά της η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας BA, με σχετική ανακοίνωση της εντοπίζει την αιτία του προβλήματος στην περικοπή προσωπικού, που έχει υποστεί η εταιρία και γι΄ αυτό αποφάσισε να προσλάβει επιπλέον 200 άτομα, που θα βοηθήσουν περαιτέρω στην εξυπηρέτηση των επιβατών από τον επόμενο μήνα, αφού θα έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του προγράμματος Future Size and Shape, στο οποίο είχε ενταχτεί η εταιρία και κατά την διάρκεια του οποίου πέτυχε το στόχο της να μειώσει τον αριθμό του προσωπικού της κατά 13.000 μέσα σε 2 χρόνια. Απώτερος στόχος της αεροπορικής εταιρίας είναι να μειώσει και το κόστος του προσωπικού κατά 300 εκατ. δολάρια στα επόμενα 2 χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top