Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες υπηρεσίες από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων "Σύρος<.>" προσφέρει στα μέλη της δωρεάν Νομικές Συμβουλές από τον δικηγόρο της, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της<...>

. Για κάθε νομικό ζήτημα που απασχολεί τη τουριστική επιχείρηση, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στο συνεργαζόμενο με την ένωση δικηγορικό γραφείο ακόμα και τηλεφωνικά.
Επίσης, υλοποιείται το "Πρόγραμμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών" που σχεδιάστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Το πρώτο στάδιο του προγράμματος αυτού προβλέπει τη συνεργασία της Ένωσης με ένα τουριστικό γραφείο στο λιμάνι της Ερμούπολης, το οποίο αποφασίστηκε να είναι το Enjoy your Holiday.
Σκοπός της συνεργασίας σύμφωνα με την Ένωση είναι η εξεύρεση καταλύματος στον επισκέπτη με νόμιμο, γρήγορο, υπεύθυνο και πολιτισμένο τρόπο. Ο επισκέπτης θα απευθύνεται στο εξουσιοδοτημένο τουριστικό γραφείο όπου θα μπορεί να επιλέξει δωμάτιο ή διαμέρισμα από τον επίσημο κατάλογο της Ένωσης που περιλαμβάνει 130 επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σε κάθε σημείο του νησιού. Ένας από τους άμεσους στόχους του προγράμματος είναι η εξάλειψη της "άγρας πελατών" από το λιμάνι της Ερμούπολης και των παράνομων καταλυμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top