Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέες υπηρεσίες από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων

Νέες υπηρεσίες από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων “Σύρος” προσφέρει στα μέλη της δωρεάν Νομικές Συμβουλές από τον δικηγόρο της, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της. Για κάθε νομικό ζήτημα που απασχολεί […]

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων "Σύρος<.>" προσφέρει στα μέλη της δωρεάν Νομικές Συμβουλές από τον δικηγόρο της, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της<...>. Για κάθε νομικό ζήτημα που απασχολεί τη τουριστική επιχείρηση, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στο συνεργαζόμενο με την ένωση δικηγορικό γραφείο ακόμα και τηλεφωνικά.
Επίσης, υλοποιείται το "Πρόγραμμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών" που σχεδιάστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Το πρώτο στάδιο του προγράμματος αυτού προβλέπει τη συνεργασία της Ένωσης με ένα τουριστικό γραφείο στο λιμάνι της Ερμούπολης, το οποίο αποφασίστηκε να είναι το Enjoy your Holiday.
Σκοπός της συνεργασίας σύμφωνα με την Ένωση είναι η εξεύρεση καταλύματος στον επισκέπτη με νόμιμο, γρήγορο, υπεύθυνο και πολιτισμένο τρόπο. Ο επισκέπτης θα απευθύνεται στο εξουσιοδοτημένο τουριστικό γραφείο όπου θα μπορεί να επιλέξει δωμάτιο ή διαμέρισμα από τον επίσημο κατάλογο της Ένωσης που περιλαμβάνει 130 επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σε κάθε σημείο του νησιού. Ένας από τους άμεσους στόχους του προγράμματος είναι η εξάλειψη της "άγρας πελατών" από το λιμάνι της Ερμούπολης και των παράνομων καταλυμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024