Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοδική πορεία εμφανίζει η ξενοδοχειακή αγορά της Μέσης Ανατολής

Ανοδική πορεία εμφανίζει η ξενοδοχειακή αγορά της Μέσης Ανατολής

Θαυμάσια νέα για την ξενοδοχειακή αγορά στην Μέση Ανατολή αποκάλυψε η έρευνα HotelBenchmark, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Deloitte και η οποία καταδεικνύει τεράστια βελτίωση της ξενοδοχειακής πορείας κατά τη […]

Θαυμάσια νέα για την ξενοδοχειακή αγορά στην Μέση Ανατολή αποκάλυψε η έρευνα HotelBenchmark, που πραγματοποιήθηκε από<...> την εταιρία Deloitte και η οποία καταδεικνύει τεράστια βελτίωση της ξενοδοχειακής πορείας κατά τη διάρκεια των 6 πρώτων μηνών του 2004.

Μάλιστα, σε ορισμένα ξενοδοχεία παρατηρήθηκε διψήφια αύξηση των εσόδων ανά διαθέσιμο δωμάτιο (revPAR). Κάτι τέτοιο όμως, δεν θεωρείται παράξενο, αν παρατηρήσει κανείς και τα στατιστικά στοιχεία και τις προβλέψεις των ειδικών, που είχαν γίνει το 2003. Επίσης, συγκριτικά με τους πρώτους 6 μήνες του 2000, που είχε θεωρηθεί από πολλούς ως η καλύτερη χρονιά, η αλλαγή είναι ιδιαίτερα αισθητή στα έσοδα των ξενοδοχείων και στις προτιμήσεις των πελατών τους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ιδιαίτερα δημοφιλείς περιοχές είναι οι: Kuwait City, Dubai, Doha και Manama και οι συγκεκριμένες περιοχές είναι που εμφανίζουν και τα μεγαλύτερα έσοδα στα ξενοδοχεία τους. Ενώ, από την άλλη η ξενοδοχειακή αγορά της Αιγύπτου εμφανίζεται αρκετά υποτονική, και κυρίως αυτή των περιοχών Luxor, Cairo και Hurghada.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024