Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜ. Λιάπης: “Πάμε να σπάσουμε ορισμένα ρεκόρ”

Μ. Λιάπης: “Πάμε να σπάσουμε ορισμένα ρεκόρ”

Ύστερα από την επίσκεψη, που πραγματοποίησε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, χτες Δευτέρα 30 Αυγούστου, στο ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος” δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “σήμερα, εδώ στο Αεροδρόμιο πάμε για ένα “γερό φίνις”…

Ύστερα από την επίσκεψη, που πραγματοποίησε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, χτες<...> Δευτέρα 30 Αυγούστου, στο ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος” δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “σήμερα, εδώ στο Αεροδρόμιο πάμε για ένα “γερό φίνις” για να κλείσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις Μεταφορές. Είναι μια δύσκολη μέρα για το Αεροδρόμιο καθώς “πάμε να σπάσουμε” ορισμένα ρεκόρ, τόσο στις πτήσεις όσο και στη διακίνηση των επισκεπτών. Οι πτήσεις πλησιάζουν τις 900 και θα μετακινήσουμε περίπου 75.000 επισκέπτες. Αποτελούν και τα δύο, ρεκόρ για το Αεροδρόμιο από την έναρξη της λειτουργίας του”.

Και συνέχισε λέγοντας ότι “για αυτό βρίσκομαι εδώ, για να συμπαρασταθώ κυρίως στους εργαζόμενους και να τους ευχαριστήσω, για να δώσουν την τελική προσπάθεια. Και ελπίζω μέχρι το τέλος της μέρας, να πάνε όλα καλά. Θέλω επίσης να σας πω ότι, όπως όλοι αναγνωρίζουν, ένας βασικός παράγοντας που πήγαμε πολύ πετυχημένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το σύστημα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Και ασφαλώς ένας μεγάλος παράγοντας είναι το αεροδρόμιο. Ένα αεροδρόμιο το οποίο εξυπηρέτησε πολλούς επισκέπτες, την “Ολυμπιακή Οικογένεια” και μέχρι σήμερα, όλα πήγαν πολύ καλά”.

Όσον αφορά στην λειτουργία του ΔΑΑ ο υπουργός δήλωσε ότι “από την επίσκεψη που έκανα στους χώρους του αεροδρομίου, διαπίστωσα ότι όλα λειτούργησαν εύρυθμα και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος της μέρας. Όλοι βρίσκονται “επί ποδός” και πρέπει να επισημάνω και ένα ακόμη στοιχείο, το φιλότιμο των εργαζόμενων. Πιστεύω ότι οι έλληνες όπου και αν δούλεψαν, έδειξαν τον καλό τους εαυτό, έδειξαν ότι μπορούμε να πετύχουμε στα δύσκολα και στα μεγάλα. Και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία αυτά τα δύσκολα και τα μεγάλα να τα συνεχίσουμε στις επόμενες μέρες και στα επόμενα χρόνια, επιβεβαιώνοντας διαρκώς τις αρετές του ελληνισμού”.

Τέλος, ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για ενδεχόμενη επέκταση του ωραρίου των ΜΜΜ και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία τους, δήλωσε ότι “μετά το “χρυσό μετάλλιο” που πήραμε για το σύστημα Μεταφορών κάτι που αναγνωρίζουν όλοι, θα γίνει συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 31 Αυγούστου, στο υπουργείο Μεταφορών για να κάνουμε τον απολογισμό όλων αυτών των ημερών, να εξαγγείλουμε ορισμένα μέτρα και κυρίως μετά την Παρα-Ολυμπιάδα να έχουμε ένα πλήρες ολοκληρωμένο και συγκροτημένο σχέδιο για τα ΜΜΜ “επ` ωφελεία” πλέον των Αθηναίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024