Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εντυπωσίασε η Ελλάδα στο συνέδριο της ABTA στην Αυστραλία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Η διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της ABTA<.> στην Κω και η ομιλία του κ. Παναγιώτη Αργυρού, διευθυντή της ΔI.Τ.ΕΞ Αγγλίας, εντυπωσίασαν στο συνέδριο του 1999 που διοργανώθηκε στο Cairns της Αυστραλίας<...>

στα τέλη του Νοεμβρίου. Ο κ. Αργυρός επεσήμανε την θερμή υποστήριξη του Kipriotis Village και του αγγλικού τουριστικού οργανισμού που εξειδικεύεται στην Ελλάδα Kosmar, οι οποίοι θα διαχειριστούν την διαμονή και την μεταφορά κατά την διάρκεια του συνεδρίου στο συνεδριακό κέντρο του Kipriotis Village διαβεβαιώνοντας για την επιτυχία του.
Σύμφωνα με την γνώμη του διευθυντή του Kosmar Holidays κ. Abhi Dighi η ελληνική παρουσία στο συνέδριο ήταν πολύ επιτυχημένη. Στο περίπτερο του ΕΟΤ οι σύνεδροι μπορούσαν να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με το νέο συνεδριακό κέντρο της Κω, που μάλιστα τους έκανε να αναρωτιόνται για την ύπαρξη ενός τόσο μεγάλου και σύγχρονου συνεδριακού κέντρου όχι μόνο στην Κω αλλά και σε ολόκληρη της Ελλάδα. Ελληνικοί χοροί με παραδοσιακές φορεσιές και με την συμμετοχή των συνέδρων οργανώθηκαν από τον ΕΟΤ. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον λόγο του κ. Πάνου Αργυρού που τους καλούσε την επόμενη χρονιά στη Κω σε ένα συνεδριακό κέντρο και μια περιοχή που έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει το συνέδριο τους αξέχαστο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top