Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ενδιαφέρον παρουσίασε το συνέδριο της ABTA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Το φετινό συνέδριο της ABTA<.> ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα κυρίως λόγω των ομιλητών του<...>

. Ανάμεσα τους ήταν και κ. Peter Shanks από το Going Places που ανέλυσε τις σημερινές ανάγκες και επιθυμίες του άγγλου τουρίστα.
Η λέξη “εξυπηρέτηση” ακουγόταν πολύ συχνά, η μαζικότητα στην αγορά των διακοπών φαίνεται να είναι ξεπερασμένη, και η τιμή δεν είναι καθοριστική για τους ανθρώπους όταν διαλέγουν διακοπές. Και φυσικά το σχόλιο από τον διευθυντή του Kosmar Holidays κ. Abhi Dighi ήταν ότι αυτά συμβαίνουν όταν οι ερευνητές ασχολούνται με θεωρία και όχι με την πράξη!
Ένα άλλο θέμα ήταν το Internet και η σχέση του με τον τουριστικό κλάδο, θέμα που προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ένας μάλιστα ομιλητής ανέφερε ότι οι τουριστικοί πράκτορες θα πρέπει να αλλάζουν την μοκέτα των καταστημάτων τους πιο συχνά και όχι να επενδύουν στο Internet. Όμως η γνώμη των συνέδρων ήταν τελείως  διαφορετική και υποστηρίχθηκε ότι το Internet θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην τουριστική βιομηχανία και τα ταξίδια άλλα ο τρόπος με τον οποίον θα παιχθεί αυτός ο ρόλος δεν έχει ακόμα καθοριστεί, παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας πλέον οι κόμβοι στο Internet και τα αμφίδρομα συστήματα επικοινωνίας βρίσκονται στην καθημερινή ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top