Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓια 6η συνεχή χρονιά κυματίζει η Γαλάζια Σημαία στην Aldemar Hotels

Για 6η συνεχή χρονιά κυματίζει η Γαλάζια Σημαία στην Aldemar Hotels

Για 6η συνεχή χρονιά βραβεύονται οι ακτές των 7 ξενοδοχείων της Aldemar Hotels με την τιμητική διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας 2004. Το βραβείο απονέμεται από την Επιτροπή Κρίσεων της Ευρωπαϊκής […]

Για 6η συνεχή χρονιά βραβεύονται οι ακτές των 7 ξενοδοχείων της Aldemar Hotels με την τιμητική<...> διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας 2004. Το βραβείο απονέμεται από την Επιτροπή Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης του προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης” σε όσες ακτές πληρούν τις προϋποθέσεις της υψηλής ποιότητας του θαλασσινού νερού, της καθαριότητας και οργάνωσης.

3 Γαλάζιες Σημαίες στην Κρήτη, στην παραλία που εκτείνεται από το Aldemar Cretan Village, το Aldemar Royal Mare Village και φτάνει ως το Aldemar Knossos Royal Village (Αγ. Γεώργιος).

1 Γαλάζια Σημαία στην Ρόδο στην παραλία που εκτείνεται από το Aldemar
Paradise Royal Mare έως το Aldemar Paradise Village (Καβουράκια,
Καλλιθέα).

1 Γαλάζια Σημαία στην Δυτ. Πελοπόννησο στην παραλία που εκτείνεται μπροστά από το Aldemar Olympian Village(Σκαφιδιά).

Οι τελετές ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας ξεκίνησαν τον Ιούνιο στην Κρήτη, συνεχίστηκαν στη Δυτ. Πελοπόννησο, παρουσία του Δήμαρχου Λ. Χερσονήσου κ. Σ. Δανέλη και Πύργου Ηλείας κ. Γ. Λιατσή αντίστοιχα, τοπικών παραγόντων και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και ολοκληρώθηκαν, στη Ρόδο στις 16 Ιουλίου, στο Aldemar Paradise Royal Mare, παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Ιατρίδη και άλλων φορέων και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Η κ. Καλλιόπη Καραντεμοίρη, του Τμήματος Ανάπτυξης & Ποιότητας, υπεύθυνη του Περιβαλλοντικού προγράμματος της Aldemar, “Mare Verde” δηλώνει ότι “H βράβευση των ακτών μας με τη Γαλάζια Σημαία ενισχύει την προσπάθεια όλων μας στην εταιρία για την παροχή υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών με σεβασμό προς το περιβάλλον και, ως εκ τούτου, με σεβασμό προς τους επισκέπτες μας. Αυτό το πιστεύω μας, άλλωστε, αποτέλεσε το κίνητρο της δημιουργίας του περιβαλλοντικού προγράμματος Μare Verde, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις μονάδες μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024