Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔυναμικά στην Ελληνική αγορά η SAS

Δυναμικά στην Ελληνική αγορά η SAS

Οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές SAS θα πετούν από τον Οκτώβρη με καθημερινά δρομολόγια προς την Κοπεγχάγη, ενώ η θυγατρική της Snowflake θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Αθήνα στην Στοκχόλμη κάθε Δευτέρα, […]

Οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές SAS θα πετούν από τον Οκτώβρη με καθημερινά δρομολόγια προς<...> την Κοπεγχάγη, ενώ η θυγατρική της Snowflake θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Αθήνα στην Στοκχόλμη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ακόμα, η αεροπορική εταιρία SAS κατάφερε με τις νέες προσφορές της να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και να προσελκύσει καινούργιους πελάτες. Έτσι, η εταιρία από τα τέλη Οκτωβρίου θα προσφέρει ειδικές τιμές στους επαγγελματίες ταξιδιώτες, που πετούν με κατεύθυνση κάποια Ευρωπαϊκή πόλη.

Μάλιστα, η μείωση της τιμής στους ταξιδιώτες της Business Class είναι ιδιαίτερα αισθητή τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της πολύ καλής οικονομικής πορείας της εταιρίας. Η Business και η Economy Class είναι από τις βασικότερες συνθέσεις όλης της αεροπορικής βιομηχανίας και έχουν οδηγηθεί σε αλλαγές, εξαιτίας των απλών κανόνων και των χαμηλών τιμών, που προσφέρουν πλέον στην αγορά οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους.

Παρόλα αυτά οι έρευνες αγοράς, που έχουν πραγματοποιηθεί, αποδεικνύουν πως οι πελάτες έχουν περισσότερες απαιτήσεις από την αεροπορική τους εταιρία και δεν θέλουν απλά χαμηλές τιμές. Έτσι, η αεροπορική εταιρία SAS προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των ταξιδιωτών της και μάλιστα άσχετα από τον σκοπό του ταξιδιού τους. Αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε 3.800 ταξιδιώτες από 8 διαφορετικές χώρες, είναι και αυτή η νέα προσφορά της εταιρίας SAS, που απευθύνεται σε τρεις ειδικές κατηγορίες ταξιδιωτών.

Στις θέσεις της Economy θα παρέχονται στους επιβάτες οι βασικές υπηρεσίες της εταιρίας με τον τρόπο της αυτοεξυπηρέτησης. Αυτή η προσφορά είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνει η SAS, προκειμένου να ανταγωνιστεί τις τιμές των εταιριών χαμηλού κόστους.

Στις θέσεις της Economy Flex, μία νέα προσφορά θα περιμένει τους επιβάτες, των οποίων το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στις υπηρεσίες ενός ικανοποιητικού και άνετου ταξιδιού, προσφέροντας δωρεάν κράτηση θέσεων και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της πτήσης, προτεραιότητα στο check-in, γρήγορο έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και της Στοκχόλμης, καθώς και πλήρες γεύμα με αναψυκτικά.

Τέλος, όσον αφορά στους επιβάτες της Business, δηλαδή σε αυτούς που επιθυμούν την απόλυτη άνεση στο ταξίδι τους, η εταιρία SAS θα τους προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της Economy Flex, επιπλέον ανέσεις, όπως άνετες θέσεις με κενή την μεσαία θέση, επιπλέον χώρος για τα πόδια, καθώς και ένα θαυμάσιο γεύμα. Η SAS αναγνωρίζει πως οι απαιτήσεις αυτής της ομάδας επιβατών διαφέρουν και για αυτό η εταιρία φροντίζει να τις καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η αεροπορική εταιρία SAS αναβαθμίζει και το website της (scandinavian.net).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024