Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυμφωνία marketing μεταξύ inShop Hypermarket ΑΕ και SABRE ΕΛΛΑΣ

Συμφωνία marketing μεταξύ inShop Hypermarket ΑΕ και SABRE ΕΛΛΑΣ

Υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της inShop Hypermarket ΑΕ και της SABRE ΕΛΛΑΣ συμφωνία συνεργασίας (marketing agreement) σχετικά με το πρόγραμμα αεροπορικών κρατήσεων Easy Travel. Το Easy Travel κατασκευάστηκε από τη inShop […]

Υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της inShop Hypermarket ΑΕ και της SABRE ΕΛΛΑΣ συμφωνία συνεργασίας (marketing agreement) σχετικά με το<...> πρόγραμμα αεροπορικών κρατήσεων Easy Travel.
Το Easy Travel κατασκευάστηκε από τη inShop Hypermarket ΑΕ και είναι βασισμένο στο σύστημα SABRE<.>. Το πρόγραμμα είναι ένα web based interface του διεθνούς συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων SABRE το οποίο λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα προσφέροντας όλες τις δυνατότητες του συστήματος SABRE.
Στα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης διαφόρων πηγών και βάσεων δεδομένων, γραφικό περιβάλλον εργασίας, ανοιχτή αρχιτεκτονική ώστε να παραμετροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιωτικού γραφείου καθώς επίσης και δυνατότητα online κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων. Απευθύνεται σε πρακτορεία τα οποία δίνουν έμφαση στην παραγωγικότητα και την ποιότητα ενώ ταυτόχρονα θέλουν να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και το χρόνο εκπαίδευσης του προσωπικού τους .
Η συμφωνία προβλέπει την παραχώρηση της άδειας χρήσης του προγράμματος στην SABRE ΕΛΛΑΣ αλλά και την δυνατότητα περαιτέρω παραμετροποίησης του προγράμματος Easy Travel ανάλογα με τις απαιτήσεις του ταξιδιωτικού γραφείου.
Η inShop Hypermarket δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου. Δημιούργησε το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας προϊόντα επώνυμων ελληνικών επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας πλήρως την χρήση της εφαρμογής EDI (μέσω διαδικτύου), on-line χρέωση πιστωτικών καρτών καθώς επίσης και εξειδικευμένες εφαρμογές ταξιδιωτικών- τουριστικών υπηρεσιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024