Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingExclusive Yachting 2004: 3η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Αναψυχής, Προϊόντων & Υπηρεσιών Yachting & Lifestyle

Exclusive Yachting 2004: 3η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Αναψυχής, Προϊόντων & Υπηρεσιών Yachting & Lifestyle

Η 3η πλωτή παρουσίαση των ακριβότερων σκαφών αναψυχής του κόσμου “Exclusive Yachting 2004” πρόκειται να διοργανωθεί φέτος στο λιμάνι του Λαυρίου από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου 2004 από την εταιρία […]

Η 3η πλωτή παρουσίαση των ακριβότερων σκαφών αναψυχής του κόσμου “Exclusive Yachting 2004” πρόκειται να διοργανωθεί φέτος στο<...> λιμάνι του Λαυρίου από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου 2004 από την εταιρία Europartners.

Στην πλωτή αυτή έκθεση θα παρουσιαστούν οι διασημότεροι οίκοι σκαφών του κόσμου. Περισσότερες από 35 εταιρίες, το σύνολο σχεδόν της ελληνικής αγοράς, παρουσιάζουν πάνω από 100 σκάφη προερχόμενα από τους σημαντικότερους οίκους:
Aicon, Amer, Apreamare, Aqva, Astondoa, Azimut, Baia, Baja, Benetti Yachts, Bertram, Bayliner, Cabo Yachts, Canados, Cantiere Nautico VZ, Cantieri di Pisa, Cantieri di Sarnico, Carnevali, Catalina Yachts, Cayman, Cranchi, CRN-Custom Line, Cruisers Yachts, Dallapieta, De Birs, Dominator, Doral International, Ecomariner, Egemar, Enterprise Marine, Fairline, Falcon, Ferretti, Firebird, Formula, Giant, Gobbi, Gulf Craft, Halberg Rassy, Itama, Maxum, Menorquin, Mochi Craft, Navitor`s Swan, Nimbus Boats, Novamarine, Ocean Yachts, Pershing, Polaris, Princess, Rampage Yachts, Riva, Riviera Marine, S-Yachts, Sealine, SeaRay, Solare, Sunseeker, Tiara Yachts, Trophy, Uniesse, Versilcrafft, X. Yachts, Windy Boats κ.α.

Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστούν και μια σειρά από exclusive προϊόντα yachting και lifestyle που συμπληρώνουν την αγορά του yachting.

Στόχος των διοργανωτών είναι η φετινή Exclusive Yachting να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους την επισκεφθούν. Έτσι, μία σειρά από παράλληλα Events και Happenings πρόκειται να διοργανωθούν, όπως:

  • Κλήρωση για μία κρουαζιέρα διάρκειας μίας εβδομάδας για έξι άτομα με ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου Beneteau Oceanis 393 προσφορά της Vernicos Yachts
  • Αγώνας ταχύπλοων τύπου formula την Κυριακή με δοκιμαστικό το Σάββατο
  • Εκδήλωση για την συγκέντρωση χρημάτων για να δοθεί η δυνατότητα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες να γνωρίσουν την εμπειρία του ταξιδιού με ένα ειδικά διαμορφωμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος, αφού η έκθεση διεξάγεται παράλληλα με τους παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Τέλος την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2004 θα διοργανωθεί το καθιερωμένο Cocktail Party με προσκεκλημένους σημαντικούς εκπροσώπους από την πολιτική ηγεσία, τον επιχειρηματικό κόσμο και τον κόσμο των Media.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024