Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕκδήλωση με θέμα “Yachting Destinations in Greece”

Εκδήλωση με θέμα “Yachting Destinations in Greece”

Στα πλαίσια του Athens Business Club 2004 (abc 2004) που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ) διοργανώθηκε στις 27 Αυγούστου 2004 από την […]

Στα πλαίσια του Athens Business Club 2004 (abc 2004) που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και<...> το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ) διοργανώθηκε στις 27 Αυγούστου 2004 από την iForce Επικοινωνίες εκδήλωση στο Σαρόγλειο Μέγαρο με θέμα “Yachting Destinations in Greece” για τους ξένους επισκέπτες / επιχειρηματίες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης που είχε την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά ήταν η προβολή και προώθηση του κλάδου του θαλάσσιου τουρισμού, η δικτύωση των επισκεπτών με έλληνες επιχειρηματίες και παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού, η πληροφόρηση από διακεκριμένους ομιλητές για θαλάσσιους προορισμούς στη χώρα μας και η υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία.

Τους ξένους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες κ. Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία της εταιρίας στη διοργάνωση εκδηλώσεων με θέμα τον τουρισμό και το ¨yachting¨ στην Ελλάδα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΕΝ κ. Ιωάννης Τζωάννος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα πολιτική για το¨yachting¨ και τις θαλάσσιες μεταφορές του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και τη διευκόλυνση των μεταφορών και της επιχειρηματικότητας στα σκάφη με ελληνική σημαία. Κύριοι ομιλητές ήταν ο κ. Νίκος Γιαννής, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο του ΟΛΠ ως κλειδί για την σωστή ελλιμένιση, θαλάσσια μεταφορά και εν γένει τουριστική αναψυχή, ιδιαίτερα μετά τα σημαντικά έργα υποδομής, που έχουν ολοκληρωθεί στον Πειραιά (12 νέες θέσεις ελλιμενισμού στο Παλατάκι, Ελικοδρόμιο, Πυροσβεστικός Σταθμός, Σταθμός Επιβατών Κανέλλος, κλπ.), ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Vernicos Yachts και αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΤ και η κ. Ειρήνη Αντωνοπούλου, Γενική Γραμματέας της ΕΣΜΕΘ, που αναφέρθηκαν στην πρόοδο, στην άνοδο ανταγωνιστικότητας, στην βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών του ελληνικού ¨yachting¨, αλλά και σε συγκεκριμένες όμορφες διαδρομές και προορισμούς στις ελληνικές θάλασσες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024