Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάριο WTO - ETC

WTO και ETC βοηθούν στην αξιολόγηση των ενεργειών marketing τουριστικών προορισμών

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (WTO) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών (ETC), σε συνεργασία με το Εθνικό Γραφείο Τουρισμού της Ουγγαρίας (HNTO), διοργανώνουν διεθνές σεμινάριο...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (WTO) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών (ETC), σε συνεργασία με<...>

το Εθνικό Γραφείο Τουρισμού της Ουγγαρίας (HNTO), διοργανώνουν διεθνές σεμινάριο με θέμα “Μεθοδολογίες αξιολόγησης του Marketing”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη από 23 - 24 Σεπτεμβρίου.

Το σεμινάριο παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα αποτελέσματα της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από την παραπάνω συνεργασία των δύο φορέων, και η οποία έρευνα είχε ως θέμα της την “Αξιολόγηση των ενεργειών Marketing των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (NTO)”. Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου, σκοπό είχε να καταδείξει ορισμένες ειδικές περιπτώσεις υποθέσεων και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στο να χειρίζονται και να εκτιμούν σωστά τις δημόσιες σχέσεις, την διαφήμιση, τις τουριστικές εκθέσεις, την παροχή πληροφοριών, αλλά και τις τάσεις του τουριστικού τομέα.

Αναλυτικότερα η έρευνα εξετάζει τους τρόπους, με τους οποίους οι διάφοροι τουριστικοί προορισμοί, αλλά και οι Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού προωθούν το προϊόν τους και κατά πόσο αυτό γίνεται επιτυχημένα ή όχι. Συγκεκριμένα η έρευνα συγκρίνει διαφορετικές στρατηγικές Marketing που ακολουθήθηκαν, καθώς και τις διαφορετικές μεθοδολογίες εκτίμησης τους. Τέλος, μάλιστα, η έρευνα προτείνει ένα οδηγό για την αξιολόγηση των ενεργειών Marketing των διαφόρων Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top