Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος πρόεδρος στις Κυπριακές Αερογραμμές

Νέος πρόεδρος στις Κυπριακές Αερογραμμές

Νέος πρόεδρος ανέλαβε τις Κυπριακές Αερογραμμές στη θέση του αποχωρήσαντα κ. Τάκη Κυριακίδη. Ο νέος πρόεδρος είναι ο κ. Χάρης Λοϊζίδης που ανέλαβε αυτή την θέση μετά την θέση που […]

Νέος πρόεδρος ανέλαβε τις Κυπριακές Αερογραμμές<.> στη θέση του αποχωρήσαντα κ. Τάκη Κυριακίδη<...>. Ο νέος πρόεδρος είναι ο κ. Χάρης Λοϊζίδης που ανέλαβε αυτή την θέση μετά την θέση που κατείχε για αρκετά χρόνια ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.
Ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε κατά την τελετή της ανάληψης των νέων καθηκόντων του ότι βασική του προτεραιότητα θα είναι η εδραίωση και η διασφάλιση σταθερής και μακροχρόνιας εργασιακής ειρήνης, προϋπόθεση απαραίτητη για την επιβίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των Κυπριακών Αερογραμμών.
Ο κ. Χάρης Λοϊζίδης πρόσθεσε επίσης ότι τα άλλα θέματα προτεραιότητας που θα ασχοληθεί θα είναι η ρύθμιση του ζητήματος της κεφαλαιουχικής βάσης της εταιρίας και η παραμονή της στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024