Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠουλάει η Ελλάδα στην αγγλική αγορά

Πουλάει η Ελλάδα στην αγγλική αγορά

Σύμφωνα με την γνώμη της κα. Nicola Salter, υπεύθυνη για την Ελλάδα του τουριστικού οργανισμού Thomson, οι κρατήσεις για την Ελλάδα πάνε πολύ καλά και ιδίως για την Κέρκυρα. Στην […]

Σύμφωνα με την γνώμη της κα. Nicola Salter, υπεύθυνη για την Ελλάδα του τουριστικού οργανισμού Thomson<.>, οι κρατήσεις για την Ελλάδα πάνε πολύ καλά<...> και ιδίως για την Κέρκυρα. Στην φετινή μπροσούρα η Thomson έχει συμπεριλάβει στην κατηγορία Gold δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα το Aghios Gordios και το Yaliscari Palace τα οποία είναι ιδανικά για ζευγάρια και σε αυτή την αγορά πρόκειται να προωθηθούν.
Η παρουσία όμως και της Thomson και στην Ζάκυνθο δεν είναι μικρή. Για αυτή την χρονιά η Ζάκυνθος προτείνεται και για ιδανικός προορισμός για οικογένειες στα πλαίσια του προγράμματος Thomson Super Family, το οποίο προωθείται για πολύ λίγους προορισμούς. Συγκεκριμένα, προωθείται το ξενοδοχεία Exotica.
Η μπροσούρα περιέχει την Χαλκιδική, την Θάσο, την Κω, την Κάλυμνο και Λέρο, την Σάμο, την Ρόδο, την Κρήτη, την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο, την Σκόπελο, και την Κέρκυρα.
Επίσης, ο Thomson έχει εκδώσει για το καλοκαίρι του 2000 ξεχωριστή μπροσούρα για το πρόγραμμα Small & Friendly.
Η μπροσούρα περιέχει προτάσεις για ξεχωριστές διακοπές στην Ελλάδα, την Τουρκία, και την Κύπρο, και πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει εκδοθεί πρώτη φορά ξεχωριστή μπροσούρα για αυτούς τους προορισμούς προσφέροντας διακοπές "κομμένες και ραμμένες" στις απαιτήσεις των τουριστών.
Η μπροσούρα περιέχει πληροφορίες σχετικά και με τις τρεις χώρες αναλύοντας τι ξεχωριστό θα βρει ο τουρίστα σε κάθε μια, δίνοντας πραγματικά πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και έκταση σε περιοχές της Ελλάδα. Οι πληροφορίες για την Κύπρο και για την Τουρκία δίνονται συνολικά σαν χώρες, ενώ για την Ελλάδα δίνονται ανά περιοχή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα προγράμματα. Τα προγράμματα που αναφέρονται στην Ελλάδα βρίσκονται στο τέλος, καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο χώρο από τις άλλες χώρες και είναι κατανεμημένα ανά χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024