Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα μέλη στην Star Alliance

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Οι αεροπορικές εταιρίες Adria Airways και Croatia Airlines είναι τα νέα μέλη που πήραν την πολυπόθητη για πολλές αεροπορικές εταιρίες έγκριση<...>

για συμμετοχή στην ισχυρή αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώην ανατολικές χώρες παρά τα προβλήματα τους και τους πρόσφατους πολέμους, μπήκαν δυναμικά στο χώρο του τουρισμού και αναπτύσσονται ραγδαία. Ακόμα και σε αυτόν τον πολύ εύθραυστο κλάδο των αερομεταφορών δίνουν πολύ καλά σημάδια, τη στιγμή που οι ελληνικές και κυπριακές αεροπορικές εταιρίες αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, γεγονός που τις κρατά πολύ μακριά από το στόχο της αποδοχής τους σε μια παγκόσμια συμμαχία.

Όπως δήλωσε η συμμαχία τα δύο νέα μέλη της που έχουν ως έδρα την Λουμπλιάνα και το Ζάγκρεμπ θα ενισχύσουν το περιφερειακό δίκτυο της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως επίσης και την ηγετική θέση της συμμαχίας στις νέες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την αποδοχή των δύο εταιριών, εκτός από συγκεκριμένα προαπαιτούμενα, πρέπει να υπάρχει η υποστήριξη μιας ισχυρής αεροπορικής εταιρίας που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Lufthansa.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top