Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βραβεία απογειώνουν την Virgin Atlantic

Θοδωρής Κουμέλης - 17 December 1999, 00:00

H Virgin<.> Atlantic Airways κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Business και Καλύτερης Οικονομικής Θέσης<...>

από το Business Traveler και παράλληλα αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, την επέλεξαν ως Καλύτερη Βρετανική Αεροπορική Εταιρία.
Η Virgin Atlantic συνεχίζει να "πλουτίζει" την συλλογή με τα βραβεία της αφού από την αρχή του χρόνου έχει κερδίσει 19 βραβεία μεταξύ των οποίων το Βραβείο της Καλύτερης Εταιρίας Υπερατλαντικών Πτήσεων από το τουριστικό περιοδικό Travel Weekly, έχει αναδειχθεί η Μεγαλύτερη Αεροπορική Εταιρία Διακοπών από το TTG και έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων για το σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Η Virgin Atlantic κέρδισε το βραβείο "Διαφημιστής της Χρονιάς" στο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης στις Κάννες ενώ στην Ελλάδα η διαφημιστική εταιρία Bold/Ogilvy & Mather κέρδισε το πρώτο κηρύκειο για την Καλύτερη Έντυπη Διαφημιστική Καμπάνια της Virgin Atlantic.
Με αφορμή τα βραβεία, ο Richard Branson, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Atlantic δήλωσε: "Κάθε φορά που λαμβάνω ένα ακόμα βραβείο για λογαριασμό της εταιρίας νιώθω μεγάλη τιμή γιατί γνωρίζω ότι όλο το προσωπικό της Virgin Atlantic εργάζεται σκληρά ώστε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα."
"Για να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, πρέπει και το προσωπικό να είναι χαρούμενο. Τα βραβεία χαρίζουν το χαμόγελο σε όλους εμάς στην Virgin Atlantic" καταλήγει ο Richard Branson.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top