Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Delta Airlines σύμφωνα με ελεγκτές της Deloitte and Touche

Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Delta Airlines σύμφωνα με ελεγκτές της Deloitte and Touche

Οι οικονομικοί ελεγκτές της Deloitte and Touche που έχουν ορισθεί στην Delta Airlines ενημέρωσαν την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγορών SEC, σχετικά με τον προβληματισμό τους για την πορεία της τρίτης μεγαλύτερης […]

Οι οικονομικοί ελεγκτές της Deloitte and Touche που έχουν ορισθεί στην Delta Airlines ενημέρωσαν<...> την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγορών SEC, σχετικά με τον προβληματισμό τους για την πορεία της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας των ΗΠΑ Delta Airlines, η οποία είναι ήδη χρεωμένη.

Στην αναφορά τους οι ελεγκτές τονίζουν ότι, οι μειωμένες εισπράξεις και τα αυξανόμενα χρέη του αερομεταφορέα “προκαλούν σοβαρές αμφιβολίες για το αν η Delta Airlines θα μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά. Aλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Delta, Gerald Grinstein, είχε επανειλημμένα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο χρεοκοπίας.

Πριν από μία εβδομάδα, μάλιστα, είχε εξαγγείλει ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης της αεροπορικής εταιρίας, σύμφωνα με το οποίο, μέχρι το 2006, θα καταργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας, ελπίζοντας πως έτσι θα εξοικονομήσει περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 4,1 δισεκ. ευρώ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024