Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική συνεργασία Ελλάδας με Ταϊλάνδη και Αλβανία

Προς υπογραφή Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ταϊλάνδης στον τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2004, με τον υπουργό Τουρισμού της Ταϊλάνδης κ. Sontaya Kunplone, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας...

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2004, με τον υπουργό Τουρισμού της Ταϊλάνδης<...>

κ. Sontaya Kunplone, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας, προκειμένου να παρακολουθήσει του Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του κ. Kunplone στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης του κ. Αβραμόπουλου στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Ιούνιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα, στο πλαίσιο του ανοίγματος της χώρας μας στις τουριστικές αγορές της Aπω Ανατολής.

Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να υπογραφεί σύντομα στην Ταϊλάνδη Συμφωνία Συνεργασίας των δύο χωρών σε ζητήματα τουρισμού και για το σκοπό αυτό ήδη συνεργάζονται υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο Υπουργείων. Νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας κ. Kastriot Islami, με τον οποίο συζήτησαν διμερή θέματα και τις προοπτικές συνεργασίας Ελλάδος και Αλβανίας σε ζητήματα τουρισμού, καθώς προτεραιότητα της αλβανικής Κυβέρνησης είναι να εισέλθει η γειτονική χώρα στην παγκόσμια αγορά, μέσω του τουριστικού προϊόντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top