Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανακοίνωση της Superfast Ferries για τους λαθρεπιβάτες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Μετά το τελευταίο περιστατικό εύρεσης από μέλη του πληρώματος της Superfast<.> Ferries κρυμμένων λαθρεπιβατών σε βυτιοφόρο όχημα<...>

που βρισκόταν πάνω σε πλοίο της εταιρίας και του θανάτου ενός εξ αυτών, η Superfast Ferries ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

Η εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει ελέγχου των εξερχομένων των συνόρων της ελληνικής επικρατείας για τον οποίον είναι απολύτως και μόνο αρμόδια τα κρατικά όργανα.
Για την περίπτωση που κάποιος διέφυγε του κρατικού ελέγχου και βρέθηκε παρανόμως σε πλοίο της Superfast Ferries, η εταιρία έχει αυξήσει με ειδικές ομάδες τα μέτρα ασφαλείας και ελέγχου.
Εναντίον των παραβατών του νόμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρία θα προβαίνει σε άμεση αίτηση για επιβολή ποινικών κυρώσεων και σε διεκδίκηση αστικών δικαιωμάτων της από τους κατά νόμο υπευθύνους.
Κατόπιν εντολής εισαγγελέως της Ancona, οι δύο μεταφορείς οδηγοί του βυτιοφόρου οχήματος συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές και κατεσχέθη το όχημα. Οι ευρεθέντες λαθρεπιβάτες θα παραδοθούν στις ελληνικές αρχές με την άφιξη του πλοίου.

Τελειώνοντας, η Superfast Ferries ανακοινώνει επίσης ότι η εταιρία συμμετέχει κατά τον πλέον υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο στην πρόοδο της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού σε υψηλό επίπεδο, με διεθνή αναγνώριση, και συνεχίζει να το πράττει με τον ίδιο ζήλο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top