Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαμπάνια 6 εκατ. δολαρίων ξεκινάει η Αμερική για προσέλκυση Βρετανών τουριστών

Καμπάνια 6 εκατ. δολαρίων ξεκινάει η Αμερική για προσέλκυση Βρετανών τουριστών

Η Κυβέρνηση της Αμερικής, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει καμπάνια, συνολικού κόστους 6 εκατ. δολαρίων, με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών από την Βρετανία. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη καμπάνια, στην οποία συμμετέχει […]

Η Κυβέρνηση της Αμερικής, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει καμπάνια, συνολικού κόστους 6 εκατ. δολαρίων, με στόχο την μεγαλύτερη<...> προσέλκυση τουριστών από την Βρετανία.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη καμπάνια, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά και η ίδια η Κυβέρνηση, αλλά και ο Οργανισμός Τουρισμού της Αμερικής, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η καμπάνια επικεντρώνεται στην προβολή των ταξιδιών, που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Αμερική, και η οποία αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω μέσω της φετινής έκθεσης World Travel Market, όπου θα πάρει μέρος και η Αμερική, στην προσπάθεια της να διαφημίσει τους προορισμούς της και να προσελκύσει τουρίστες. Επίσης, η Αμερική βρίσκεται σε πορεία αναζήτησης συνεργατών, προκειμένου να επεκτείνει τις τουριστικές της δραστηριότητες και επιχειρήσεις στο χώρο της Βρετανίας.

Τέλος, ο εκπρόσωπος στην Βρετανία του Τουριστικού Οργανισμού της Αμερικής κ. Matt Bates δήλωσε ότι “η αγορά της Βρετανίας ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Αμερική και ο αριθμός των αφίξεων των τουριστών αναμένεται να φτάσει σε αριθμό ρεκόρ το 2004. Ενώ, με την νέα καμπάνια αναμένουμε να διατηρηθεί αυτή η θετική κατάσταση στον τουρισμό και το 2005, και παράλληλα ευχόμαστε να σπάσουμε το ρεκόρ των αφίξεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024