Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςTourism Indonesia Mart and Expo: Προσπάθειες ανάκαμψης κάνει ο Ινδονησιακός τουρισμός

Tourism Indonesia Mart and Expo: Προσπάθειες ανάκαμψης κάνει ο Ινδονησιακός τουρισμός

Ο τουρισμός της Ινδονησίας φαίνεται ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως στα κανονικά του επίπεδα, μετά από όσα συνέβησαν την χρονική περίοδο 2003 – 2004, όπως η έξαρση του ιού της […]

Ο τουρισμός της Ινδονησίας φαίνεται ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως στα κανονικά του επίπεδα, μετά από όσα συνέβησαν την χρονική περίοδο 2003 – 2004<...>, όπως η έξαρση του ιού της άτυπης πνευμονίας, ο πόλεμος στο Ιράκ, η βόμβα στο ξενοδοχείο JW Marriott στη Τζακάρτα, οι εθνικές εκλογές και η πρόσφατη βομβιστική επίθεση στη πρεσβεία της Αυστραλίας στη Τζακάρτα, γεγονότα τα οποία σαφώς επηρέασαν είτε άμεσα είτε έμμεσα την πορεία της τουριστικής κίνησης στη χώρα.

Επιπρόσθετα σε αυτή την κατάσταση οδηγήθηκε ο Ινδονησιακός τουρισμός εξαιτίας των ακολουθούμενων πολιτικών τακτικών πολλών χωρών, οι οποίες εξέδιδαν ταξιδιωτικές οδηγίες, με αποτέλεσμα να συνδράμουν με αυτό τον τρόπο στη πτώση του αριθμού αφίξεων των τουριστών στην Ινδονησία.

Όμως, παρόλα αυτά η τουριστική βιομηχανία έχει δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει την προώθηση και προβολή του Ινδονησιακού τουρισμού, στην προσπάθεια της να σώσει την επιχειρηματικότητα της χώρας, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη και μάλιστα στον τομέα των εξαγωγών. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να συνεχίσει να προβάλλει τον τουρισμό της ενισχύεται και από το γεγονός ότι η χώρα συμμετέχει και διοργανώνει την έκθεση Tourism Indonesia Mart and Expo (TIME) 2004, η οποία θα διεξαχθεί στις 26 – 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Jogja Expo Center. Μέσω αυτής της εκδήλωσης, η τουριστική βιομηχανία της Ινδονησίας θα αποκτήσει επιτέλους την δυνατότητα να συναντηθεί με διεθνείς αγοραστές και να προσελκύσει πολλούς τουρίστες, οι οποίοι θα μπορέσουν να επισκεφτούν παράλληλα με την έκθεση και τα αξιοθέατα της χώρας.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της έκθεσης αναμένουν η προσέλευση των ατόμων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τα περσινά στοιχεία, καθώς φέτος στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 150 εκθέτες από 34 χώρες. Ακόμα στην έκθεση θα διεξαχθούν και πολλές άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, καθώς θα γίνουν και πολλές ημερίδες με θέμα πάντα την τουριστική κατάσταση και προβολή της Ινδονησίας.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι στην έκθεση συμμετέχουν οι σημαντικότεροι φορείς της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας της χώρας, όπως η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων της Ινδονησίας, όπως και διεθνείς αεροπορικές εταιρίες, που εξυπηρετούν το κοινό της χώρας, δηλαδή η KLM Royal Dutch Airlines, Singapore Airlines, και Cathay Pacific, καθώς και Ινδονησιακές αεροπορικές εταιρίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024