Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα απεργία απειλεί το αεροδρόμιο Heathrow

Νέα απεργία απειλεί το αεροδρόμιο Heathrow

Οι εργαζόμενοι στο τμήμα προμήθειας καυσίμων των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Heathrow της Αγγλίας απειλούν με απεργία αυτή τη βδομάδα, με αιτήματα, που αφορούν τόσο τους μισθούς, όσο και τις συντάξεις, […]

Οι εργαζόμενοι στο τμήμα προμήθειας καυσίμων των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Heathrow της Αγγλίας απειλούν με απεργία αυτή τη βδομάδα, με<...> αιτήματα, που αφορούν τόσο τους μισθούς, όσο και τις συντάξεις, με αποτέλεσμα να απειλείται η σωστή λειτουργία περισσότερων από 40 αεροπορικών εταιριών.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “The Daily Mail” αναφέρει πως από την 48ωρη απεργία των εργαζομένων θα επηρεαστούν περίπου 600 πτήσεις του αεροδρομίου, πολλές από τις οποίες θα είναι αυτές των εταιριών British Airways, Virgin Atlantic, Qantas και American Airlines.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η απεργία των εργαζομένων, που δουλεύουν για το AFS, θα επηρεάσει περίπου το 40% των υπηρεσιών προμήθειας καυσίμων των αεροσκαφών, που εκτελείται απο το συγκεκριμένο τμήμα στο αεροδρόμιο του Heathrow.

Οι συζητήσεις των εργαζομένων με το σωματείο τους είχαν προγραμματιστεί για χτες, οπότε και θα αποφάσιζαν για την πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024