Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο για τις δυνατότητες τουριστικών επενδύσεων στη Μαύρη Θάλασσα

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Μάιος 1999, 00:00

Με σκοπό την διερεύνηση των δυνατοτήτων που διαθέτουν οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας για τουριστικές επενδύσεις γίνεται από τις 18-20 Μαΐου στην Mangalia της Ρουμανίας το συνέδριο «Black Sea Tourism Investment Conference».
Το συνέδριο πραγματοποιείται από την κυβέρνηση της

Ρουμανία<.>

ς και τον Οργανισμό Τουρισμού της Ρουμανίας. Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της παραθαλάσσιας ζώνης της Μαύρης Θάλασσας.
Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος είναι η Γεωργία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ρουμανία, και η Βουλγαρία. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν 5 παρουσιάσεις, μία για κάθε χώρα, και θα αφορούν στις δυνατότητες για τουριστικές επενδύσεις που διαθέτει η περιοχή. Επίσης θα γίνουν εκδηλώσεις με παραδοσιακά ρουμανικά γεύματα και συναντήσεις μεταξύ των συνέδρων και των επενδυτών.
Επίσης, στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος και υποστηρίζουν την διοργάνωση του οι: International Finance Corporation, European Investment Bank, European Bank for Reconstruction and Development, UNIDO, UNCTAD, World Tourism Organization, World Travel and Tourism Council, και η Black Sea Economic Cooperation.
Το συνέδριο πραγματοποιείται χρονικά στην πιο κατάλληλη στιγμή αφού οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας επανεξετάζουν το νομικό τους πλαίσιο που αφορά στις επενδύσεις από ξένες εταιρίες, και έχουν ξεκινήσει να γίνονται σπουδαίοι τουριστικοί προορισμοί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top