Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στη Νάουσα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Ημερίδα με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, ως προϋπόθεση ανάπτυξης του αγροτουρισμού και ιδίως του οινικού τουρισμού στη ζώνη<...>

παραγωγής κρασιών ονομασίας - προέλευσης της Νάουσας, διοργανώνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας.

Η ημερίδα, που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της πόλης, διοργανώνεται με σκοπό την ενημέρωση, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και επαγγελματιών, σχετικά με τον καθοριστικό ρόλο του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Επίσης, θα εξεταστούν οι αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η λειτουργία εγκαταστάσεων, όπως οι σπουπιδότοποι, τα βουστάσια ή τα βαφεία, στην ανάπτυξη οποιωνδήποτε μορφών τουρισμού, αλλά και στην παραγωγή του οίνου Ονομασίας Προέλευσης της Νάουσας.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο οινοποιός κ. Ιωάννης Μπουτάρης, ενώ εισηγήσεις και παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν καθηγητές πανεπιστημίου, στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι δήμων και της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, οινοπαραγωγοί και ιδιοκτήτες στάβλων. Στις 9 το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ημερίδας, θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή κρασιών της Ζώνης Ονομασίας Προέλευσης της Νάουσας, συνοδεία τοπικών εδεσμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top