Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Συρία πραγματοποιεί ο Αβραμόπουλος

Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Συρία πραγματοποιεί ο Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί από χτες, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2004, τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Συρία, ύστερα από πρόσκληση, που του απηύθυνε ο ομόλογός του υπουργός Τουρισμού […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί από χτες, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2004, τριήμερη επίσημη<...> επίσκεψη στη Συρία, ύστερα από πρόσκληση, που του απηύθυνε ο ομόλογός του υπουργός Τουρισμού της Συρίας Dr. Saadallah Agha Al Kalaa.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει επαφές – πέραν των συνομιλιών του με τον Dr. Saadallah Agha Al Kalaa – με εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, τον Πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κ. Mohammad Naji Otri και με τον Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιο.

Να επισημανθεί ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών θα τεθούν διμερή ζητήματα καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, στο πλαίσιο του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού στη παγκόσμια οικονομικο-τουριστική αγορά.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Δαμασκό, θα υπογράψει με τον ομόλογό του, μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Συρία.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται στην αποστολή του από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, τον πρόεδρο του ΟΤΕΚ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024