Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Συρία πραγματοποιεί ο Αβραμόπουλος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 September 2004, 00:00

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί από χτες, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2004, τριήμερη επίσημη<...>

επίσκεψη στη Συρία, ύστερα από πρόσκληση, που του απηύθυνε ο ομόλογός του υπουργός Τουρισμού της Συρίας Dr. Saadallah Agha Al Kalaa.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει επαφές - πέραν των συνομιλιών του με τον Dr. Saadallah Agha Al Kalaa - με εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, τον Πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κ. Mohammad Naji Otri και με τον Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιο.

Να επισημανθεί ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών θα τεθούν διμερή ζητήματα καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, στο πλαίσιο του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού στη παγκόσμια οικονομικο-τουριστική αγορά.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Δαμασκό, θα υπογράψει με τον ομόλογό του, μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Συρία.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται στην αποστολή του από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, τον πρόεδρο του ΟΤΕΚ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top