Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυξάνονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών με προορισμό τη Κωνσταντινούπολη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Στη προσπάθεια τους να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς,<...>

οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, ΟΑ, ανακοινώνουν την ενίσχυση της παρουσίας τους στη γραμμή Αθηνών - Kωνσταντινούπολης, με την ένταξη στο πρόγραμμα τους 2 επιπλέον απογευματινών δρομολογίων από 29 Σεπτεμβρίου 2004. Έτσι, εκτός από το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο από Αθήνα, απογευματινά δρομολόγια προς Κωνσταντινούπολη προσφέρονται τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη (νέα), Παρασκευή, Σάββατο (νέα) και Κυριακή.

Να τονιστεί ότι εκτός από τις παραπάνω 12 προγραμματισμένες πτήσεις Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα, θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείται και η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη, όπως πριν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Αυτή η κίνηση της εταιρίας είχε ως σκοπό αφενός να εξυπηρετήσει τον επιχειρηματικό κόσμο που, θα μπορεί να αξιοποιεί όλη τη διάρκεια της ημέρας και να επιστρέφει αργά το βράδυ, με μείωση των εξόδων παραμονής, και αφετέρου την τουριστική κίνηση, που θα αξιοποιεί καλύτερα τον χρόνο της καθώς θα έχει εναλλακτικό δρομολόγιο επιστροφής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top