Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Aχρηστο το νομοσχέδιο για την αντιπολίτευση

Πραγματικότητα το νομοσχέδιο για τον τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Σεπτέμβριος 2004, 00:00

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ΕΟΤ κατά πλειοψηφία από την ελληνική βουλή, θέτοντας τέλος σε ένα μεγάλο μαραθώνιο εξελίξεων γύρω από αυτό το θέμα...

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του<...>

Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ΕΟΤ κατά πλειοψηφία από την ελληνική βουλή, θέτοντας τέλος σε ένα μεγάλο μαραθώνιο εξελίξεων γύρω από αυτό το θέμα.

Ο Σύλλογο Υπαλλήλων του ΕΟΤ, τόνισε σε ανακοίνωση του ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου “μπαίνει τέλος στη πολυδιάσπαση, στον κατακερματισμό και στην απαξίωση των Κρατικών Υπηρεσιών του Τουρισμού και του ΕΟΤ”.

Ακόμα, ο Σύλλογος σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει ότι “η χαοτική κατάσταση που επικρατούσε στο χώρο, με την επαναφορά των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού στην εποπτεία του υπουργείου (ΕΟΤ) ανακουφίζει τον τουριστικό κόσμο της χώρας, που μέχρι σήμερα περιφερόταν από περιφέρεια σε περιφέρεια για να διεκπεραιώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις”.

Και η ανακοίνωση συνεχίζεται τονίζοντας το γεγονός ότι “δυστυχώς μία μικρή ομάδα καταχραστικά ευνοούμενων υπαλλήλων της πρώην Γραμματείας Τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης αρνούνται να αντιληφθούν ότι από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρξει ισότητα και δικαιοσύνη μεταξύ των εργαζομένων στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ. Η πολιτική των υπαλλήλων 2 ταχυτήτων, που εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα έλαβε τέλος”.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ με τα 1000 μέλη του, από την πλευρά του δηλώνει ότι “θα σταθεί αρωγός με όλες τις δυνάμεις του, στηρίζοντας τον υπουργό κ. Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό κ. Λιάσκο στην προσπάθεια αναγέννησης του ελληνικού τουρισμού”.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο κ. Πάγκαλος με δηλώσεις του ανέφερε ότι το νομοσχέδιο είναι εντελώς άχρηστο, όπως και άχρηστη η δημιουργία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Ο κ. Πάγκαλος είπε “το νέο υπουργείο δημιουργείται για να δοθεί στον κ. Αβραμόπουλο η καρέκλα του υπουργού, χωρίς όμως ουσιαστικές αρμοδιότητες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top