Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες‘Ελευθερία’ προσφέρει η Virgin Atlantic στην Upper Class

‘Ελευθερία’ προσφέρει η Virgin Atlantic στην Upper Class

Η Virgin Atlantic Airways εγκαινίασε πρόσφατα σε όλες τις υπερατλαντικές της πτήσεις το νέο πρόγραμμα επιλογής φαγητού, Freedom, στην Upper Class. Τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της Virgin Atlantic δείχνουν ότι […]

Η Virgin<.> Atlantic Airways εγκαινίασε πρόσφατα σε όλες τις υπερατλαντικές της πτήσεις το νέο πρόγραμμα<...> επιλογής φαγητού, Freedom, στην Upper Class.
Τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της Virgin Atlantic δείχνουν ότι οι σημερινοί επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους επιθυμούν μεγαλύτερη επιλογή στο τι και πότε τρωνε.
Το πρόγραμμα Freedom προσφέρει στους επιβάτες της Upper Class τη δυνατότητα να καθορίσουν εκείνοι με απόλυτη ελευθερία πότε και τι θα φάνε. Η έρευνα έδειξε ότι πολλοί επιβάτες που ταξιδεύουν βράδυ προτιμούν να ολοκληρώσουν το γεύμα τους στο Clubhouse πριν ακόμα επιβιβασθούν στο αεροσκάφος για να κοιμηθούν ανεμπόδιστα! Άλλοι, επιλέγουν ένα ελαφρύ γεύμα, σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και πλουσιοπάροχο πρωινό λίγο πριν την άφιξη στον προορισμό τους. Το νέο ευέλικτο πρόγραμμα Freedom δίνει πλέον αυτές τις δυνατότητες σε όλους τους επιβάτες της Upper Class.
Το νέο πρόγραμμα Freedom προβλέπει πλήρη ανανέωση του τρόπου σερβιρίσματος, του μενού, των μαχαιροπήρουνων και της προετοιμασίας, με στόχο την εξυπηρέτηση των επιβατών.
To πρόγραμμα Freedom εντάσσεται στα πλαίσια της ριζικής ανανέωσης του στόλου, των υπηρεσιών αλλά και της εταιρικής εικόνας της Virgin Atlantic. Η επένδυση, ύψους 37 εκατομμυρίων στερλινών, περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες και προϊόντα που δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα πολυτέλειας, άνεσης και ρομαντισμού στους επιβάτες της Upper Class της Virgin Atlantic.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024