Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

‘Ελευθερία’ προσφέρει η Virgin Atlantic στην Upper Class

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 December 1999, 00:00

Η Virgin<.> Atlantic Airways εγκαινίασε πρόσφατα σε όλες τις υπερατλαντικές της πτήσεις το νέο πρόγραμμα<...>

επιλογής φαγητού, Freedom, στην Upper Class.
Τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της Virgin Atlantic δείχνουν ότι οι σημερινοί επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους επιθυμούν μεγαλύτερη επιλογή στο τι και πότε τρωνε.
Το πρόγραμμα Freedom προσφέρει στους επιβάτες της Upper Class τη δυνατότητα να καθορίσουν εκείνοι με απόλυτη ελευθερία πότε και τι θα φάνε. Η έρευνα έδειξε ότι πολλοί επιβάτες που ταξιδεύουν βράδυ προτιμούν να ολοκληρώσουν το γεύμα τους στο Clubhouse πριν ακόμα επιβιβασθούν στο αεροσκάφος για να κοιμηθούν ανεμπόδιστα! Άλλοι, επιλέγουν ένα ελαφρύ γεύμα, σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και πλουσιοπάροχο πρωινό λίγο πριν την άφιξη στον προορισμό τους. Το νέο ευέλικτο πρόγραμμα Freedom δίνει πλέον αυτές τις δυνατότητες σε όλους τους επιβάτες της Upper Class.
Το νέο πρόγραμμα Freedom προβλέπει πλήρη ανανέωση του τρόπου σερβιρίσματος, του μενού, των μαχαιροπήρουνων και της προετοιμασίας, με στόχο την εξυπηρέτηση των επιβατών.
To πρόγραμμα Freedom εντάσσεται στα πλαίσια της ριζικής ανανέωσης του στόλου, των υπηρεσιών αλλά και της εταιρικής εικόνας της Virgin Atlantic. Η επένδυση, ύψους 37 εκατομμυρίων στερλινών, περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες και προϊόντα που δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα πολυτέλειας, άνεσης και ρομαντισμού στους επιβάτες της Upper Class της Virgin Atlantic.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top