Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαγκόσμια Ναυτική Ημέρα η χτεσινή με θέμα τη Ναυτιλιακή Ασφάλεια

Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα η χτεσινή με θέμα τη Ναυτιλιακή Ασφάλεια

Με την ευκαιρία του χτεσινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ναυτικής Ημέρας, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, απέστειλε μήνυμα προς τους Έλληνες ναυτικούς και συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς το Γενικό Γραμματέα […]

Με την ευκαιρία του χτεσινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ναυτικής Ημέρας, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, απέστειλε<...> μήνυμα προς τους Έλληνες ναυτικούς και συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, κ. Ευθύμιο Μητρόπουλο, στο οποίο τονίζει μεταξύ άλλων τη σημασία της επίτευξης ασφαλούς και φιλικής προς το περιβάλλον Ναυτιλίας και προσθέτει πως “η Ελλάδα, ως παραδοσιακό και πρωτοπόρο στη Ναυτιλία έθνος, θεωρεί ότι η νέα έννοια της Ναυτιλιακής Ασφάλειας θα δράσει ως προστασία κατά της πραγματικής και υφιστάμενης απειλής της τρομοκρατίας”.

“Είμαι πεπεισμένος”, τονίζει ο υπουργός, “ότι η διεθνής Ναυτιλιακή κοινότητα, αναγνωρίζοντας ότι μια αποτελεσματική κουλτούρα σφαιρικής ασφάλειας απαιτεί αφοσιωμένους ανθρώπους, θα αυξήσει τις προσπάθειές της να επιτύχει μέσω του ΙΜΟ, του αρμόδιου διεθνούς οργάνου, τους κοινούς στόχους για τη μέγιστη προστασία των πολύτιμων αγαθών μας, της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και των πλοίων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024