Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΛιάπης: Αναζητείται αγοραστής για την Ολυμπιακή

Λιάπης: Αναζητείται αγοραστής για την Ολυμπιακή

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας φαίνεται ότι ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που συζητήθηκαν από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη και τον Πρωθυπουργό κ. […]

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας φαίνεται ότι ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που συζητήθηκαν από τον υπουργό<...> Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη και τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν χτες.

Αναλυτικότερα, σχετικά με τον διαγωνισμό για την Ολυμπιακή, ο κ. Λιάπης επεσήμανε ότι η διαδικασία τρέχει ακόμη και αναζητείται αγοραστής, ώστε να υλοποιηθεί με τις καλύτερες συνθήκες το σχέδιο περί ιδιωτικοποίησης και η Ολυμπιακή να αγοραστεί επ` ωφελεία και της κοινωνίας και των εργαζομένων”. Ερωτηθείς αν υπάρχουν προσφορές, ο υπουργός περιορίστηκε να δηλώσει “είμαστε σε μια καλή διαδικασία αυτή την περίοδο”.

Μάλιστα, κατά τη χτεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λιάπης ενημέρωσε τον κ. Κώστα Καραμανλή για το ταξίδι του στον Καναδά, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ICAO. “Η Πολιτική Αεροπορία πλέον αναβαθμίζεται, που σημαίνει ότι και οι αεροπορικές μας εταιρίες, αλλά και τα αεροδρόμιά μας θα έχουν προνομιακό καθεστώς διεθνώς όσον αφορά στην ασφάλειά τους. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης και της ελληνικής πολιτείας”, σημείωσε ο κ. Λιάπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024