Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Λιάπης: Αναζητείται αγοραστής για την Ολυμπιακή

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2004, 00:00

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας φαίνεται ότι ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που συζητήθηκαν από τον υπουργό<...>

Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη και τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν χτες.

Αναλυτικότερα, σχετικά με τον διαγωνισμό για την Ολυμπιακή, ο κ. Λιάπης επεσήμανε ότι η διαδικασία τρέχει ακόμη και αναζητείται αγοραστής, ώστε να υλοποιηθεί με τις καλύτερες συνθήκες το σχέδιο περί ιδιωτικοποίησης και η Ολυμπιακή να αγοραστεί επ` ωφελεία και της κοινωνίας και των εργαζομένων”. Ερωτηθείς αν υπάρχουν προσφορές, ο υπουργός περιορίστηκε να δηλώσει “είμαστε σε μια καλή διαδικασία αυτή την περίοδο”.

Μάλιστα, κατά τη χτεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λιάπης ενημέρωσε τον κ. Κώστα Καραμανλή για το ταξίδι του στον Καναδά, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ICAO. “Η Πολιτική Αεροπορία πλέον αναβαθμίζεται, που σημαίνει ότι και οι αεροπορικές μας εταιρίες, αλλά και τα αεροδρόμιά μας θα έχουν προνομιακό καθεστώς διεθνώς όσον αφορά στην ασφάλειά τους. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης και της ελληνικής πολιτείας”, σημείωσε ο κ. Λιάπης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top