Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού σε 27 χώρες

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Οκτώβριος 2004, 00:00

Ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, στη συνάντηση, που είχε χτες με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλο, έδωσε επίσημα το «πράσινο φως»<...>

στον υπουργό του για τις μελλοντικές νομοθετικές αλλαγές, που σκοπό θα έχουν την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με άρθρο της “Καθημερινής”. 

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού, που θα ξεκινήσει πιο έγκαιρα παρά ποτέ από τον προσεχή Nοέμβριο στον αριθμό – ρεκόρ των 27 χωρών. Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της διαμόρφωσης νέου αναπτυξιακού τοπίου στον χώρο του τουρισμού, το οποίο θα προκύψει με το νέο Aναπτυξιακό Nόμο κατόπιν συνεργασίας με το υπουργείο Eθνικής Oικονομίας.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού για τον τουριστικό κλάδο, κάτι το οποίο φαίνεται και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού με την πολύ μεγάλη αύξηση που εμφανίζουν τα κονδύλια τόσο στον Tακτικό Προϋπολογισμό όσο και στο πρόγραμμα Δημοσίων Eπενδύσεων για τον τουρισμό. Eιδικότερα, στον Tακτικό Προϋπολογισμό το σχετικό κονδύλι από 43 εκατ. ευρώ το 2004 φθάνει το 2005 στα 70 εκατ. ευρώ και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Eπενδύσεων από 38 εκατ. ευρώ πέρσι, φέτος το 2005 φθάνει τα 75 εκατ. ευρώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top