Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Έλλειψη προβολής της Ολυμπιακής στις ΗΠΑ

Οι ομογενείς της Αμερικής ανησυχούν για την πορεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2004, 00:00

Μεγάλη φαίνεται να είναι η ανησυχία των ομογενών μας στην Αμερική για την πορεία και γενικώς το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς οι περισσότεροι ομογενείς προτιμούν τις δικές της πτήσεις για τις όποιες μεταφορές τους...

Μεγάλη φαίνεται να είναι η ανησυχία των ομογενών μας στην Αμερική για την πορεία και γενικώς το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς<...>

οι περισσότεροι ομογενείς προτιμούν τις δικές της πτήσεις για τις όποιες μεταφορές τους.

Μάλιστα, το μεγάλο ενδιαφέρον των ομογενών αποτυπώνεται και στο κύριο άρθρο της ομογενειακής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας”, στο οποίο οι «εγκληματικές» φάρσες σε βάρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών στη γραμμή Αθήνα - Νέα Υόρκη φαίνεται να αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας, όχι μόνο για την ίδια τη Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αλλά και για την ελληνική ομογένεια.

Παρόλα αυτά ο συντάκτης τονίζει ότι “ο έλεγχος που γίνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι εξονυχιστικός, εφάμιλλος αν όχι και αυστηρότερος των ελέγχων που γίνονται ακόμα και στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης”.

“Δικαιολογημένα, πιστεύουμε, η Ομογένεια αγωνιά για την τύχη της Ολυμπιακής”, χαρακτηριστικά τονίζεται στο άρθρο του “Εθνικού Κήρυκα”. “Δικαιολογημένα ανησυχεί βλέποντας από πού έφυγαν και πού πήγαν τα γραφεία της Ολυμπιακής στη Νέα Υόρκη. Δικαιολογημένα ανησυχεί, σημειώνοντας την έλλειψη προβολής της Ολυμπιακής στην ομογενειακή και αμερικανική αγορά. Δικαιολογημένα ανησυχεί αξιολογώντας το επίπεδο της ηγεσίας που την εκπροσωπεί στον νευραλγικό χώρο που, λανθασμένα, στέλλεται από το Κέντρο”.

Ακόμα, σύμφωνα με το άρθρο η ομογένεια “δικαιολογημένα ανησυχεί ότι θα `ρθει η ώρα που με τη δικαιολογία της χαμηλής πληρότητας των αεροσκαφών της θα αναγκαστούν να τερματίσουν τις πτήσεις προς Νέα Υόρκη, κόβοντας τη γέφυρά της με τη γενέτειρα», αλλά ο συντάκτης του άρθρου δεν ξεχνά να επισημάνει ότι “και οι δυο πτήσεις που επηρεάστηκαν από τις φάρσες είχαν πληρότητα και ο αριθμός των επιβατών τους άγγιζε τους τριακόσιους”.

Τέλος, το άρθρο κλείνει ευελπιστώντας τόσο ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, όσο και ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών, κ. Λιάπης, αλλά και η νέα διοίκηση της εταιρείας, “να επιδείξουν τελικώς το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την γραμμή αυτή, και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των επιβατών της και να διατηρηθεί σαν γραμμή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top