Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΧωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά η Πάτμος, η Λέρος και οι Λειψοί

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά η Πάτμος, η Λέρος και οι Λειψοί

Φαίνεται να παίρνει τραγικές διαστάσεις το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με το λιμάνι του Πειραιά, αφού τρία μικρά νησιά κινδυνεύουν να μείνουν εντελώς αποκομμένα από […]

Φαίνεται να παίρνει τραγικές διαστάσεις το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με το λιμάνι του Πειραιά, αφού<...> τρία μικρά νησιά κινδυνεύουν να μείνουν εντελώς αποκομμένα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Η ανακοπή της ΔΑΝΕ για την τιμή πώλησης του πλοίου “Διαγόρας”, αναμενόταν να συζητηθεί χτες στο Πρωτοδικείο Πειραιά. Το πλοίο θα βγει στο σφυρί στις 13 του μήνα με τιμή πρώτης εκκίνησης τα 15 εκατ. ευρώ, τιμή που η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι είναι χαμηλή σε σχέση με την αξία του.

Το “Blue Star” εκτελεί τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα και τρία το “Ανθή Μαρίνα”, ενώ το “Μαρίνα” εκτελεί το δρομολόγιο της άγονης γραμμής! Ουσιαστικά, δηλαδή μόνο δύο πλοία συνδέουν τη Ρόδο με τον Πειραιά, μάλιστα δε αναχωρούν την ίδια ημέρα. Παράλληλα το “Ροδάνθη” που είναι δρομολογημένο στη γραμμή Δωδεκανήσου δεν ταξιδεύει τώρα γιατί έχει υποστεί μηχανική βλάβη.

Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο η Πάτμος, η Λέρος και οι Λειψοί να μείνουν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά από την 1η Νοεμβρίου, είναι πλέον ορατό καθώς και ο δεύτερος διαγωνισμός που διενεργήθηκε από το ΥΕΝ απέβη άγονος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024