Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θετική δημοσιότητα από τους Ολυμπιακούς

Αλογοσκούφης: η Ελλάδα αναμένει αύξηση του τουρισμού το 2005

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Οκτώβριος 2004, 00:00

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, μίλησε για την οικονομική πορεία της Ελλάδας, αλλά και τη θέση της στην ΕΕ μετά την δημοσιοποίηση της δημοσιονομικής απογραφής, επισημαίνοντας ότι "δεν υπάρχει ενδεχόμενο οικονομικής ύφεσης"...

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, μίλησε για την οικονομική πορεία της Ελλάδας, αλλά<...>

και τη θέση της στην ΕΕ μετά την δημοσιοποίηση της δημοσιονομικής απογραφής, επισημαίνοντας ότι “δεν υπάρχει ενδεχόμενο οικονομικής ύφεσης”.

Ακόμα, ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει αύξηση του τουρισμού το 2005, χάρη στην επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και της θετικής δημοσιότητας που έφεραν στην χώρα”.

Ο υπουργός χαρακτήρισε βαρύ τον χαρακτηρισμό “κλέψιμο” που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος του CNN για τα οικονομικά στοιχεία που έδινε η Ελλάδα στην ΕΕ. “Υπήρξαν προβλήματα με κάποια στοιχεία, όπως τα στοιχεία των δαπανών για την άμυνα και δημόσιων Οργανισμών στο παρελθόν”, είπε και πρόσθεσε ότι “είναι επίσης αλήθεια ότι η ίδια η Ελλάδα κατέθεσε τα αναθεωρημένα στοιχεία στην ΕΕ, επομένως δεν ήταν κάτι που έγινε εσκεμμένα”.

Ο κ. Αλογοσκούφης απέδωσε την απόκρυψη στοιχείων από την ΕΕ σε “μία αδυναμία του στατιστικού συστήματος, την οποία διορθώσαμε και λαμβάνουμε μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top