Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελλάδα - Σερβία

Προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Οκτώβριος 2004, 00:00

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο υπουργός Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών της Σερβίας, κ. Μπόγιαν Ντιμίτριεβιτς βρέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της διαμόρφωσης προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη...

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο υπουργός Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών της<...>

Σερβίας, κ.  Μπόγιαν Ντιμίτριεβιτς βρέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της διαμόρφωσης προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο αντρών, η οποία και έγινε στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης, που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο στο Βελιγράδι, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάληψη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στον τομέα του τουρισμού.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου τουριστικού “προϊόντος” και μιας τουριστικής - πολιτιστικής “διαδρομής”, που θα συνδέει τις χώρες των Βαλκανίων και της Ν.Α Ευρώπης. Για το σκοπό αυτό, αποφασίσθηκε να καταρτισθούν σχέδια και να υποβληθούν προτάσεις, για την ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών.

Από την πλευρά του ο κ. Ντιμίτριεβιτς σημείωσε το ζωηρό ενδιαφέρον, που υπάρχει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, για την επίσκεψη Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα και ανακοίνωσε την απόφαση του να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στη Θεσσαλονίκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top