Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ιδρύθηκε νέα εταιρία στον ναυτιλιακό κλάδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Νέα θυγατρική εταιρία ιδρύθηκε πρόσφατα στον ναυτιλιακό κλάδο και συγκεκριμένα στην γενική πρακτόρευση ναυτιλιακών εταιριών<...>. Η νέα εταιρία ιδρύθηκε από τον Όμιλο "Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε.", ονομάζεται Attica Premium Α.Ε., και θα αναλάβει τη γενική πρακτόρευση των ναυτιλιακών εταιριών του Ομίλου Superfast<.>

Ferries και Γραμμές Στρίντζη.
Η νέα εταιρία θα δραστηριοποιηθεί άμεσα με τρία υποκαταστήματα στην Αθήνα, ένα στον Πειραιά, και ένα στην Θεσσαλονίκη, για την εξυπηρέτηση του δικτύου πωλήσεων Αττικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα θα εγκαταστήσει υποκαταστήματα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Attica Premium Α.Ε. ιδρύθηκε με αρχικό κεφάλαιο 200.000.000 δρχ. έχει έδρα την Βούλα Αττικής και ανήκει κατά 100% στις Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε. Σκοπός της ίδρυσης της νέας θυγατρικής εταιρίας είναι η καθετοποίηση της παραγωγής και η εντός του Ομίλου εξυπηρέτηση της διαχείρισης και προώθησης των εργασιών καθώς και του δικτύου πωλήσεων, το οποίο θα ελέγχεται πλήρως και με χαμηλότερο κόστος, αφού τα κέρδη της Attica Premium Α.Ε. από τις προμήθειες που προέρχονται από τις πωλήσεις εισιτηρίων, θα προσμετρώνται στα κέρδη του Ομίλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top