Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας

Διακόπτεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ν. Λακωνίας με τα Κύθηρα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Οκτώβριος 2004, 00:00

Εξαιρετικά τραγικές συνέπειες έχει δημιουργήσει η πρόσφατη πώληση του πλοίου "Νήσος Κύθηρα" της εταιρίας "ΒΟΙΑΙ Α.Ν.Ε.", το οποίο συνέδεε ακτοπλοϊκώς το Ν. Λακωνίας με τα Κύθηρα. Η συγκεκριμένη εταιρία εκτελούσε την ακτοπλοϊκή γραμμή Νεάπολης (Βοιών) Λακωνίας με τα Κύθηρα, σε καθημερινή βάση με...

Εξαιρετικά τραγικές συνέπειες έχει δημιουργήσει η πρόσφατη πώληση του πλοίου “Νήσος Κύθηρα” της εταιρίας “ΒΟΙΑΙ Α.Ν.Ε.”, το οποίο συνέδεε<...>

ακτοπλοϊκώς το Ν. Λακωνίας με τα Κύθηρα. Η συγκεκριμένη εταιρία εκτελούσε την ακτοπλοϊκή γραμμή Νεάπολης (Βοιών) Λακωνίας με τα Κύθηρα, σε καθημερινή βάση με πυκνά δρομολόγια ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Ήδη η αιφνίδια διακοπή αυτή της σύνδεσης έχει αρχίσει να γεννά ένα ιδιαίτερα απρόβλεπτο και αρνητικό κλίμα στην ευρύτερη περιοχή. Τα Κύθηρα μένουν πλέον αποκομμένα από την υπόλοιπη Ελλάδα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα στην τροφοδότηση τους.

Ο Ν. Λακωνίας έχασε μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι στήριζαν σε καθημερινή βάση την οικονομική και τουριστική πρόοδο του. Η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του Ν. Λακωνίας και των Κυθήρων είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προαναφερθείσα ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Τα πρώτα αρνητικά σημάδια στον τουριστικό τομέα είναι εμφανή, μετά την ομαδική ακύρωση κρατήσεων, από τουριστικά γραφεία, σε αμφότερους τους προορισμούς, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας κ. Δημ. Πολλάλης, ενώ τόνισε ότι η ένωση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις των γεγονότων, και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς του Ν. Λακωνίας. Τέλος, η ένωση θα επέμβει δυναμικά με κινητοποιήσεις, εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα ούτως ώστε να επιλυθεί άμεσα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top