Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΠαρουσίαση του Athens Convention Bureau στην αγορά της Αμερικής

Παρουσίαση του Athens Convention Bureau στην αγορά της Αμερικής

Το καινούργιο Athens Convention Bureau έκανε την πρώτη του παρουσία στην αγορά της Αμερικής, στο Motivation Show του Σικάγο 28 – 30 Σεπτεμβρίου (Meetings & Incentive Travel) με ένα σύγχρονο προφίλ, αντιπροσωπεύοντας την καινούργια Αθήνα σε επαγγελματικό επίπεδο…

Το καινούργιο Athens Convention Bureau έκανε την πρώτη του παρουσία στην <...> αγορά της Αμερικής, στο Motivation Show του Σικάγο 28 – 30 Σεπτεμβρίου (Meetings & Incentive Travel) με ένα σύγχρονο προφίλ, αντιπροσωπεύοντας την καινούργια Αθήνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η διευθύντρια του Athens Convention Bureau κ Κάλλη Τραυλού δήλωσε ότι “αντιληφθήκαμε τις ζωτικές επαγγελματικές δυνατότητες της αμερικάνικης αγοράς από κοντά. Είχαμε άμεσες επαφές με τους μεγαλύτερους διεθνείς διοργανωτές συνεδρίων και κατορθώσαμε να φέρουμε Inspections στην Αθήνα από διάφορα Incentive Houses και εταιρίες In-House, ώστε να δούνε από κοντά την καινούργια όψη της πόλης”.

Ακόμα η κ. Τραυλού είπε ότι “πιστεύουμε ότι η παρουσία μας στο Σικάγο, καθιέρωσε την Αθήνα σαν καινούργιο προορισμό για την αμερικάνικη αγορά. Έχουμε ήδη λάβει requests-specs για τις δυνατότητες της μετα-ολυμπιακής Αθήνας. Θεωρούμε ότι η λειτουργία του Athens Convention Bureau έχει δημιουργήσει ένα νέο άνοιγμα προς τις ξένες αγορές και τον ξένο τύπο κι έχει καθιερωθεί σαν πρώτο σημείο επαφής, κάνοντας την προβολή ολόκληρης της Αθήνας πραγματικότητα και δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις υποδομές της πόλης να αναπτυχθούν περαιτέρω σε διαφορετικά επίπεδα”.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Σικάγο η διευθύντρια του Athens Cvb κ. Κάλλη Τραυλού, ήρθε σε επαφή με 250 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν εκπρόσωποι της αμερικανικής αγοράς, τύπος και ΜΜΕ, διοργανωτές και προμηθευτές συνεδρίων, εταιρείες δημοσίων σχέσεων, πρακτορεία και tour operators, διευθυντές ενώσεων και οργανισμών.

Καταλήγοντας η κ. Τραυλού ανέφερε ότι “εμπλουτίζοντας τη λίστα των μελών μας θα αναδείξουμε καλύτερα όλες τις δυνατότητες της Αθήνας. Με τη συνεργασία όλων των μελών θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε άλλες συνεδριακές πόλεις, θα αυξήσουμε το μερίδιο της αγοράς και θα ωφεληθούν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024