Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ελλάδα και η Κύπρος ανάμεσα στους ‘ξεχωριστούς προορισμούς’ του Thomson

Η Ελλάδα και η Κύπρος ανάμεσα στους ‘ξεχωριστούς προορισμούς’ του Thomson

Η νέα μπροσούρα του Thomson, ‘a la carte’, η οποία απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού περιέχει και τέσσερις ελληνικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η Κρήτη, η Χαλκιδική, η […]

Η νέα μπροσούρα του Thomson<.>, 'a la carte', η οποία απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού περιέχει<...> και τέσσερις ελληνικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η Κρήτη, η Χαλκιδική, η Ρόδος, και η Κέρκυρα, με τη δυνατότητα οι πελάτες να απολαύσουν ξεχωριστές διευκολύνσεις, όπως μετακίνηση με ταξί, καθορισμένη θέση στο αεροπλάνο από την στιγμή της κράτησης, περισσότερες αποσκευές, φρούτα και welcome drink στο δωμάτιο και μερικές άλλες διευκολύνσεις που προσφέρουν το "κάτι" διαφορετικό που αναζητούν ορισμένοι πελάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.
Στην Κρήτη προτείνονται τα ξενοδοχεία Elounda Beach, Porto Elounda, Elounda Bay Palace, Minos Palace, Minos Beach, Grecotel Creta Palace, και Kalimeta Kriti.
Στη Χαλκιδική υπάρχει μόνο το ξενοδοχείο Porto Sani village suites, ενώ στη Ρόδο υπάρχουν πέντε ξενοδοχεία το Grecotel Rhodos Imperial, το Miramare Park Village, το Atrium Palace, το Grand Hotel, και το Grecotel Rhodos Royal. Στην Κέρκυρα, υπάρχουν τέσσερα ξενοδοχεία το Kontocali Bay, το Pelekas Beach, το Corfu Palace, και το Grecotel Corfu Imperial.
Η παρουσίαση της Κύπρου είναι πολύ δυναμική με δεκατέσσερα ξενοδοχεία, με αναφορά στην ιστορία και τα αξιοθέατα του νησιού.
Τα ξενοδοχεία της Κύπρου είναι στην Πάφο το Paphos Amathus Beach, το Annabelle, το Azia Beach, το Coral Beach Hotel & Resort, το Cypria Maris, το Anassa, στη Λεμεσό το L' Onda Beach, το Four Seasons, το Hawaii Beach, το Limassol Amathus Beach, στην Αγία Νάπα το Nissi Beach, το Alion Beach, το Aeneas, και τέλος στον Πορταρά το Grecian Park.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024