Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ελλάδα και η Κύπρος ανάμεσα στους 'ξεχωριστούς προορισμούς' του Thomson

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Η νέα μπροσούρα του Thomson<.>, 'a la carte', η οποία απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού περιέχει<...>

και τέσσερις ελληνικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η Κρήτη, η Χαλκιδική, η Ρόδος, και η Κέρκυρα, με τη δυνατότητα οι πελάτες να απολαύσουν ξεχωριστές διευκολύνσεις, όπως μετακίνηση με ταξί, καθορισμένη θέση στο αεροπλάνο από την στιγμή της κράτησης, περισσότερες αποσκευές, φρούτα και welcome drink στο δωμάτιο και μερικές άλλες διευκολύνσεις που προσφέρουν το "κάτι" διαφορετικό που αναζητούν ορισμένοι πελάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.
Στην Κρήτη προτείνονται τα ξενοδοχεία Elounda Beach, Porto Elounda, Elounda Bay Palace, Minos Palace, Minos Beach, Grecotel Creta Palace, και Kalimeta Kriti.
Στη Χαλκιδική υπάρχει μόνο το ξενοδοχείο Porto Sani village suites, ενώ στη Ρόδο υπάρχουν πέντε ξενοδοχεία το Grecotel Rhodos Imperial, το Miramare Park Village, το Atrium Palace, το Grand Hotel, και το Grecotel Rhodos Royal. Στην Κέρκυρα, υπάρχουν τέσσερα ξενοδοχεία το Kontocali Bay, το Pelekas Beach, το Corfu Palace, και το Grecotel Corfu Imperial.
Η παρουσίαση της Κύπρου είναι πολύ δυναμική με δεκατέσσερα ξενοδοχεία, με αναφορά στην ιστορία και τα αξιοθέατα του νησιού.
Τα ξενοδοχεία της Κύπρου είναι στην Πάφο το Paphos Amathus Beach, το Annabelle, το Azia Beach, το Coral Beach Hotel & Resort, το Cypria Maris, το Anassa, στη Λεμεσό το L' Onda Beach, το Four Seasons, το Hawaii Beach, το Limassol Amathus Beach, στην Αγία Νάπα το Nissi Beach, το Alion Beach, το Aeneas, και τέλος στον Πορταρά το Grecian Park.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top