Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑύξηση παρουσιάζουν οι αφίξεις των διεθνών επισκεπτών της Βρετανίας

Αύξηση παρουσιάζουν οι αφίξεις των διεθνών επισκεπτών της Βρετανίας

Οι αρχές για τον τουρισμό της Βρετανίας, VisitBritain, ανακοίνωσαν τα τελευταία στατιστικά δεδομένα, που αφορούν τις διεθνείς αφίξεις επισκεπτών της Βρετανίας, και τα οποία δείχνουν ότι στην περίοδο Ιουνίου – […]

Οι αρχές για τον τουρισμό της Βρετανίας, VisitBritain, ανακοίνωσαν τα τελευταία στατιστικά δεδομένα, που<...> αφορούν τις διεθνείς αφίξεις επισκεπτών της Βρετανίας, και τα οποία δείχνουν ότι στην περίοδο Ιουνίου – Αυγούστου 2004, ο αριθμός των διεθνών επισκεπτών της χώρας ήταν ο καλύτερος που έχει σημειωθεί ποτέ, καθώς παρατηρήθηκε αύξηση 8%, σε σχέση με τα στοιχεία της ίδιας περσινής περιόδου.

Οι αρχές VisitBritain αποκάλυψαν ότι αυτή η αύξηση στα ποσοστά οφείλεται σε αφίξεις επισκεπτών από όλο τον κόσμο, με τις αφίξεις από τη Νότια Αμερική να αγγίζουν το 12%, από τη Ανατολική Ευρώπη το 6% και από τον υπόλοιπο κόσμο το 7%, συγκριτικά με τα ίδια περσινά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις εκτιμήσεις, που είχαν γίνει κατά το παρελθόν από τους ειδικούς αναλυτές και προέβλεπαν ότι 18,5 εκατ. επισκέπτες θα πάνε στη Βρετανία το 2004, δηλαδή έκαναν λόγο για αύξηση της τάξεως του 13%.

Ο Chief Executive του VisitBritain, κ. Tom Wright σχολίασε ότι “αυτά τα τελευταία στατιστικά δεδομένα για τις αφίξεις των διεθνών επισκεπτών της Βρετανίας στους 8 πρώτους μήνες του έτους αποδεικνύουν ότι ο τουρισμός της Βρετανίας είναι καλύτερα από ποτέ. Ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι είμαστε αισιόδοξοι, αφού τα νούμερα των επισκεπτών στη Βρετανία είναι πολύ καλά, και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι και στο υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς, που διανύουμε, ώστε ο τουρισμός της Βρετανίας να κάνει τεράστια άλματα και να μπορέσει να ξεπεράσει τις περσινές δυσκολίες του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024