Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσία της νέας αντίληψης της στρατηγικής του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρουσία της νέας αντίληψης της στρατηγικής του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

“Είχαμε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με τον κ. Κωνσταντόπουλο γύρω από θέματα, που αφορούν στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά μας προγράμματα”, δήλωσε o υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο

“Είχαμε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με τον κ. Κωνσταντόπουλο γύρω από θέματα, που αφορούν στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού, με ιδιαίτερη έμφαση<...> στα αναπτυξιακά μας προγράμματα”, δήλωσε o υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Ακόμα ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε “τη νέα αντίληψη πάνω στην οποία στηρίζεται η στρατηγική του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τον τουρισμό, που θέλει τρεις βασικούς πυλώνες να τον στηρίζουν. Περιβάλλον, πολιτισμό και ανάπτυξη, σε ένα είδος αρμονικής συνύπαρξης για το μέλλον, ενώ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις του κ. Προέδρου μέσα από την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια γύρω από θέματα, που αφορούν στο ρόλο του νεοσύστατου υπουργείου και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη χρήσιμη και εγκάρδια αυτή συνομιλία”.

Από την άλλη ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι “ο κ. υπουργός με ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του, επίσης και εγώ εξέφρασα στον κ. υπουργό απόψεις του Συνασπισμού για προβλήματα, που υπάρχουν στον τομέα της ανάπτυξης και της τουριστικής πολιτικής. Μας ενδιαφέρει η αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη, μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο, η αειφορία της ανάπτυξης και η συνεκτίμηση για κάθε παρέμβαση και των τριών δεδομένων. Και του οικονομικού και του κοινωνικού και του περιβαλλοντικού”. Τέλος, πρόσθεσε ότι “ενημέρωσα τον κ. υπουργό ιδιαίτερα για ζητήματα, που ο Συνασπισμός έχει φέρει κατ΄ επανάληψη στη Βουλή και σχετίζονται με τον τομέα της αρμοδιότητάς του. Είχα μία πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και εγκάρδιο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024